20/04/2013

Abrikozenpitten, B17 en kanker

Als het gaat om wat goed voor je is, wat goed voor je lichaam is, dan zou je er verstandig aan doen op zoek te gaan in de natuur.

De natuur heeft voor praktisch alles een oplossing; zo ook tegen kanker. Eén ervan lijkt te simpel om waar te zijn, kan scheikundig verklaard worden en wordt wereldwijd door mensen met veel succes toegepast.Het eten van abrikozenpitten.

Vitamine B17 was zo’n 20 jaar geleden het onderwerp van heftige meningsverschillen toen enkele van de grootste wetenschappers ter wereld beweerden dat, wanneer juist gebruikt, de componenten van de bittere  abrikozenpit het 100% onmogelijk maken om kanker te ontwikkelen en de bestaande kanker in de meeste gevallen zouden kunnen doden.

De farmaceutische bedrijven sprongen hier onmiddellijk op in en eisten dat hier studies naar uit zouden worden gevoerd. De resultaten van deze studies kunt u vinden in het boek “World without Cancer”, door G. Edward Griffin.

Vitamine B17, ook bekend als Laetrile en Amygdalin komt voor in de meeste fruitzaden en in het bijzonder in abrikozenpitten. Dat abrikozenpitten kankerbestrijdend zijn is al meer dan 35 jaar bekend. Toen 35 jaar geleden al beweerde men dat kanker een tekortheidsziekte is, en dat men wanneer men ongeveer 7 abrikozenzaden per dag eet, men nooit kanker kan ontwikkelen. Net zoals men nooit scheurbuik krijgt als je een sinaasappel per dag eet; of nooit pellagra kan ontwikkelen als men iedere dag bepaalde vitamines B neemt.

De geneesmiddelenindustrie drong er sterk op aan om het verkopen van “ruwe” abrikozenzaden en/of vitamine B17 samen met informatie over haar werking op kanker onwettig te verklaren.

En tot op de dag van vandaag is het erg moeilijk om aan de goede luchtgedroogde abrikozenpitten te komen koop ze hier. Wel zijn de zon gedroogde pitten verkrijgbaar, hierin zijn echter alle belangrijke enzymen gedood. Deze bijna niet-werkende abrikozenpitten raden wij dus af.

Farmaceutische bedrijven voeren slechts studies naar chemische producten uit die zij zelf hebben uitgevonden en waarvan zij aan het eind van de studie, als het medicijn goedgekeurd wordt, als enige rechten op de verkoop hebben patent. Zij investeren nooit in producten die niet gepatenteerd kunnen worden of zonder problemen in de supermarkt verkocht kunnen worden. Lees het hele artikel op Bionnk.nl

via Abrikozenpitten, B17 en kanker | Niburu.