Abrikozenpitten

Vitamine B17 was zo’n 20 jaar geleden het onderwerp van heftige meningsverschillen toen enkele van de grootste wetenschappers ter wereld beweerden dat, wanneer juist gebruikt, de componenten van de bittere abrikozenpit het 100% onmogelijk maken om kanker te ontwikkelen en de bestaande kanker in de meeste gevallen zouden kunnen doden.

De farmaceutische bedrijven sprongen hier onmiddellijk op in en eisten dat hier studies naar uit zouden worden gevoerd. De resultaten van deze studies kunt u vinden in het boek “World without Cancer”, door G. Edward Griffin. Vitamine B17, ook bekend als Laetrile en Amygdalin komt voor in de meeste fruitzaden en in het bijzonder in bittere abrikozenpitten. Dat abrikozenpitten kankerbestrijdend zijn is al meer dan 35 jaar bekend.

Vitamine B17 is de officiële naam voor de gezuiverde vorm van Amygdalin. Deze gezuiverde vorm wordt ook Lavo-Mandelonitrile, kortweg Laetrile genoemd. Laetrile kreeg haar officiële vitaminestatus in 1952, op voordracht van Dr. Dean Burke, medeoprichter van het Nationale Instituut tegen Kanker.

Het gebruik van Amygdalin (Laetrile/Vitamine B17) in de behandeling tegen menselijke kanker dateert al op zijn minst uit 1843, hoewel de oude Chinezen al ongeveer 3000 jaar geleden melding maakten van het gebruik van grote hoeveelheden bittere amandelen in de behandeling van tumoren.

Lees hier meer over de manier waarop abrikozenpitten kanker voorkomen en bestrijden.

Bron: Abrikozenpitten.nl. Wegens slechte ervaringen niet op de .nl site bestellen maar hier; http://www.abrikozenpitten.eu/ Lees de reacties hieronder!

, , ,

16 Responses to Abrikozenpitten

 1. Ronald 19/08/2010 at 11:36 #

  Wij hebben zelf aan de lijve ondervonden dat B17/bittere abrikozenpitten/Amygdalin werkt (in combinatie met zink, magnesium, selenium, vitamine C, vitamine D3, chlorella, enz. – kortom: ‘metabolische therapie’).

  De site ‘abrikozenpitten.nl’ heb ik enige tijd geleden bezocht en er abrikozenpitten besteld (en een mailtje gestuurd met een relaas van onze ervaringen met B17 ter behandeling van borstkanker). Nu, toch wel meer dan een maand later, nog steeds geen antwoord (laat staan bestelling) ontvangen. Zeer vreemd.

  • R. Dijkstra 29/01/2012 at 10:50 #

   Heb dezelfde ervaring. Ook besteld betaald en niets ontvangen. Wordt niet gereageerd op email, berichtje etc. Heb inmiddels een mobiel nummer ———–, maar de telefoon staat uit. Heb contact gehad met iemand, waarvan ik het telefoonnummer had van het forum http://www.bovendien.nl , die had ze uiteindelijk wel ontvangen. Had via de bestelpagina 0 ingevuld en gezegd, dat hij ze nog niet ontvangen had. Heb inmiddels wel contact gegevens. Ik vraag me af of die claim die ze doen,dat alleen hun pitten de goed zijn luchtgedroogd etc met behoud van enzymen, of dat gewoon onzin is en dat ze hun verhalen gewoon van andere sites hebben. Er zijn dus mensen die ze wel wat opgestuurd hebben. Ik weet niet wat hier aan de hand is, maar ik vind het vrij grof. Dit middel wordt ook aanbevolen bij mensen in een vergaand stadium. Wie hier ervaring mee heeft mag mij wel mailen. Misschien dat we dan samen actie kunnen ondernemen. Anders doe ik het alleen wel.

   • R. Dijkstra 29/01/2012 at 11:38 #

    Heb nu toch antwoord gekregen. Raad iedereen aan, die niets heeft gekregen om naar bestellen te gaan, daar 0 in te vullen bij de hoeveelheid klantnummer op te geven, wanneer je ze besteld hebt en dat je niets hebt ontvangen.

    • R. Dijkstra 03/02/2012 at 10:08 #

     Heb ze nu wel gekregen. Ze zijn inderdaad anders als die van Jacob Hooij. Ze zijn sterker. Bij waar ik ze eerst kocht heb ik informatie gevraagd, maar deze konden me weinig informatie geven. Dit lijkt inderdaad een betere kwaliteit, alleen het bestellen was een heel gedoe.

     • A. Jansma 08/02/2012 at 14:39 #

      Hoe lang heeft het geduurd voordat abrikozenpitten.nl heeft afgeleverd nadat er betaald was.
      Ik heb ook nog niets gehoord. Het zou direct verstuurd worden. Er is ook geen telefoonnummer op hun site.
      groetjes Aldert

     • Johan 28/02/2012 at 22:00 #

      Hier nog een tip:
      http://www.abrikozenpitten.eu
      Ze levert dezelfde pitten (luchtgedroogd = belangrijk) voor een betere prijs.
      Je kunt ze zelfs ophalen als je haast hebt.

 2. verbruggen 20/11/2010 at 16:24 #

  hallo,
  ik krijg ook geen antwoord van deze site.
  het is nu november heb jij inmiddels nog contact
  gehad?

  Hugo

 3. A. Jansma 16/02/2012 at 19:11 #

  Ik heb de abrikozenpitten na 13 dagen ontvangen. Wel vreemd dat ze niet op mails reageren.
  De pitten zijn vers en sterk van smaak.
  A. Jansma

  • Johan 28/02/2012 at 22:02 #

   Ook voor jouw een tip:
   http://www.abrikozenpitten.eu
   Deze aardige dame levert dezelfde pitten (luchtgedroogd = belangrijk) voor een betere prijs.
   Je kunt ze zelfs ophalen als je haast hebt.

 4. marjan 04/05/2012 at 22:52 #

  Ik heb ook pitten besteld bij abrikozenpitten.nl en betaald maar ik ontvang niets. Ook nogmaals besteld en 0 ingevuld maar niets ontvangen. Ik weet niet wat ik nu moet doen. Voel me opgelicht eigenlijk. Op site staat dat de pitten meteen na ontvangst betaling worden verstuurd.
  Wie helpt me verder?

  • Sakshin 05/05/2012 at 10:52 #

   Vreemde zaak. Ik heb er verder niets mee van doen en heb alleen het artikel geplaatst maar ik ga ze mailen want dit is niet netjes. Ik zie dat er helemaal geen contact gegevens op hun site staan en dat is al vreemd voor een winkel. Ik ga de link eraf halen en doorverwijzen naar de .eu website waar wel goede ervaringen mee zijn gedaan.. NIETS meer bestellen bij abrikozenpitten.nl/ is mijn advies

 5. marjan 07/05/2012 at 10:33 #

  Nou ja ik heb ze nogmaals een bericht gestuurd via het bestelformulier en ze gevraagd mijn geld terug te storten.
  Ik heb nu besteld bij http://www.abrikozenpitten.eu

  Groet Marjan

 6. W. 09/06/2012 at 14:13 #

  Pitten besteld bij http://www.abrikozenpitten.eu. Duurde 1 weekje voor ik ze in huis had. Geen problemen verders…..

 7. Aart 07/04/2013 at 22:04 #

  Ik vind het vreemd. Ik heb eerst steeds bij abrikozenpitten.nl besteld, dat ging altijd goed, nu heb ik op jullie aanraden bij abrikozenpitten.eu besteld, maar ik krijg mooi niets binnen. Mailen en nog eens mailen, maar geen reactie. OPLICHTERS. Ik ga nu weer gewoon bij abrikozenpitten .nl bestellen!

 8. Aart 07/04/2013 at 22:07 #

  Wat ik wel ergens gelezen heb, is dat ze een beetje problemen hadden met de vwa (die zijn niet zo blij met ze) maar wat mij betreft gewoon weer bestellen bij http://www.abrikozenpiten.nl

 9. Bert 29/05/2013 at 06:41 #

  Ik heb afgelopen week voor het eerst de kernen besteld. Dat was nadat ik me in de artikelen op Boinkk.nl verbaasd had over de positieve werking (ik was hiervan nog niet op de hoogte).
  Wilde ze meteen (preventief) gaan gebruiken. Maandagmiddag besteld, dinsdagochtend al in huis! Dus binnen 24 uur via de .EU website.

  Succes met het verspreiden van deze waardevolle kennis…

  Bert

Leave a Reply

site by greengreen3design

rfwbs-slide