Tachyon behandeling

Tachyon energy fascilitator flyer backTachyon energy fascilitator flyer frontTachyon energie is overal om ons heen aanwezig en vult het hele universum, ook jouw lichaam. Iedere atoom in het universum wisselt de hele tijd informatie uit met deze energiebron, met de snelheid van het licht, en ontvangt hieruit de informatie over hoe te functioneren. Een energetische, emotionele of fysieke blokkade in het lichaam verstoord deze uitwisseling en pijn, ziekten of andere ongemakken zijn het gevolg. Door heel erg veel Tachyon energie los te laten op de blokkades verzwakken en verdwijnen de blokkades en verbetering en genezing treden direct op. Ervaar zelf een Tachyon behandeling!

Een complete Tachyon behandeling duurt normaal gesproken een uur.

Het pijnpunt wordt bij een Tachyon behandeling gelokaliseerd door middel van drukken met de vingers. Dit gebied wordt ingesmeerd met Getachyoniseerde producten die diep in de huid doordringen en een enorme toevloed genereren van energie. Alleen het deel of de delen die pijnlijk zijn worden ontbloot om de Getachyoniseerde crème aan te brengen op de pijnlijke plek. Daarna wordt het gebied beplakt met Getachyoniseerde glazen cellen (antennes).

Pijnlijk gebied wordt losgeweekt

Deze Getachyoniseerde cellen stralen zeer gericht Tachyon energie het lichaam in. Dan wordt er gedurende ongeveer twintig minuten met grote, alleen voor behandelaars beschikbare, Getachyoniseerde Cristallen gericht, wisselend in en uit,  gestraald op de pijnlijke plek.  Zodoende wordt tijdens de Tachyon behandeling de blokkade van het pijnlijke gebied losgeweekt van alles wat vast zit en ontstaat er ruimte om energie toe te laten en te laten stromen. Iedereen ervaart een Tachyon behandeling anders, maar het maakt zeker een hoop los.

De Tachyon Cocoon

Daarna is het tijd om in de cocoon plaats te nemen. De Cocoon bestaat uit 7 verschillende Getachyoniseerde onderdelen: een met Silica verrijkte band die om de hele lengte van de romp, voor en achter, over de chakra’s wordt gelegd.

Twee SilicaDisks onder elke handpalm, twee SilicaDisks onder de voetzolen en een Getachyoniseerd oogkussen over de ogen.

Na 15 minuten liggen in de Cocoon is de behandeling zo goed als voltooid en is het tijd om rustig bij te komen. Er is een hoop gebeurt in de Tachyon behandeling, en dat zult u wel voelen.

 

De Wetenschap noemt haar TACHYON

Tachyon is de oerenergie van het universum en wordt in elke spirituele traditie beschreven. Zo wordt ernaar verwezen als; Chi, Prana, Reiki, Watanka, Heilige geest en recentelijk door de nieuwe tijds beweging als Cosmische Energie. De Wetenschap noemt haar TACHYON. In elk traditie wordt verwezen naar hetgene dat schept, dat bezielt en dat de oorzaak kan zijn van dat wat is.
TACHYON is dat wat de informatie geeft aan dat wat is. Als er dus ergens en blokkade optreedt waardoor die informatie niet meer bereikbaar is krijgen we problemen. Mentaal, spiritueel of lichamelijk.

Tachyon werkt altijd

Dit is meestal het moment om een genezer in te schakelen die zich gespecialiseerd heeft in een of meerdere aspecten van het zijn. Deze behandelt dan de kwaal in het fysieke lichaam. Omdat Tachyon op vele dimensies tegelijk werkt wordt de kwaal ook in het geeste lichaam en in het ziele lichaam opgelost. Tachyon werkt altijd en overal en op alle plaatsen en niveaus tegelijk. Het is de onmeetbare vorm van wat wij zijn en heeft een uiterst hoge inteligentie. Zo zal er nooit teveel Tachyon worden opgenomen en stroomt het precies daarnaartoe waar het nodig is.

Aura foto’s van het effect op de aura na geTachyoniseerde druppels water

Voor en na 10 druppels getachyoniseerd water. Voor en na 10 druppels getachyoniseerd water.
Voor en na 10 druppels getachyoniseerd water. Voor en na 10 druppels getachyoniseerd water.

 

Deze foto’s zijn genomen op de Drakenbeurs. De eerste linker fotos zijn genomen zondar dat zij ook maar iets gedaan hadden. Daarna kregen ze van mij 10 druppels geTachyoniseerd water toegediend via hun mond en na precies 10 minuten werden er weer fotos gemaakt. De zeer ervaren aurafoto-fotograaf keek bedenkelijk toen hij de tweede foto’s onder ogen kreeg. Zo een sterke verandering in het aura veld had hij verwacht van iemand die 20 jaar zou gaan mediteren op een berg in de Hamalayas, maar niet in 10 minuten op de beurs. Wow.

Boek nu een Tachyon behandeling met Sakshin

Please print and fill out this life_profile and bring it with you to your first session with Sakshin or you can send it by mail. All information will be handled strict confidential.

Tachyon energie artikel uit de Bres nr.197 uit 1999, geschreven door Sakshin.

site by greengreen3design

rfwbs-slide