5 Responses to Reconnective healing ervaringen

 1. Sakshin 28/06/2010 at 18:13 #

  Heey Shakshin… Ja na de sessie merk ik wel wat ja… Tis nog wel aan werken… Ik noem het maar ff meer innerlijke rust… Ben echt wel nog meer aan het reconnecten met mn gevoel… Een heerlijke resonantie met als bijkomend positief effect dat ik allemaal hele leuke dingen aantrek… So far, so good dus… ;-P Thnx for the Magic…!!! 😀 Xxx <3

 2. Sakshin 28/06/2010 at 18:20 #

  Ik was laatst bij een klant, oudere dame, die ik al een aantal jaar behandel met Tachyon energie als zij ergens last van heeft. Ik kwam alleen maar een flesjes Getachyoniserde Silica gel brengen en had geen Tachyon tools bij mij om iets bij haar te doen. Ze had veel pijn want ze was gevallen. Ik stelde voor om eens iets anders te proberen; Reconnective healing.

  Alles verliep goed en ze voelde zich direct na de sessie al een stuk beter. 6 dagen daarna belt ze mij op; ik had u graag eerder willen bellen maar dat kon gewoonweg niet, want dan was ik in tranen uitgebarsten, maar wat u laatst met mij deed, dat wapperen met die handjes, dat was toch zo’n bijzondere ervaring, ik ben er nog stil van. Zoveel kleuren, geluiden en geuren. Het was zo’n Goddelijke ervaring, … wilt u dat nog een keer komen doen?

  Sindsdien kom ik geregeld bij haar over de vloer om mijn handjes te laten wapperen en elke keer is ze weer sprakeloos.

 3. Sakshin 28/06/2010 at 23:01 #

  Interview met Sakshin over Reconnective Healing gefilmd op het strand blij Blijburg door AT5.
  http://www.at5.nl/artikelen/43600/zomer-in-amsterdam#c51896

 4. Sakshin 13/08/2010 at 16:26 #

  Ik zal de ervaring van Mina hier zelf maar opschrijven want ze is te verlegen; Mina kwam bij mij voor een hersenschudding waar ze al twee weken last van had en daarvoor ook thuis bleef van haar werk. Tijdens het intake gesprek vertelde ze mij ook dat ze en gescheurd middenrif had en dat ze daardoor al twee jaar niet kon lachen, tillen en vast voedsel tot zich nemen. En voor en Surinaamse dame zijn dat soort dingen ontberen geen pretje.

  Mijn focus ging tijdens de sessie uit naar haar middenrif en vergat eigenlijk geheel de hersenschudding. Het eerste wat ze zei na de sessie was “mijn hoofdpijn is helemaal weg”. Oops, daar kwam ze voor, nou gelukkig maar.

  Bij aanvang van de derde sessie (vier dagen na de eerste sessie) vertelde ze mij dat ze in zeven jaar niet zo gelukkig is geweest, dat ze de avond ervoor waanzinnig lekker en veel had gegeten en had gelachen als nooit tevoren, en dat ze haar eigen boodschappen weer kon tillen.

  Het geluk op haar gezicht was na de derde sessie nog groter dan bij aanvang en ik heb haar daarna nooit meer gezien.

 5. Sakshin 15/08/2010 at 15:37 #

  Marieken uit Amsterdam, die kwam voor een al weken aanhoudende verkoudheid, bedankte mij na de sessie voor het aanzetten van de kachel, vlak onder haar schouder. Ze was vergeten te vertellen dat ze daar ook erge pijn had en vond het knap van mij dat ik dat aanvoelde.
  Ik liet haar zien dat de centrale verwarming aan de andere kant van de ruimte, verankerd in de muur hing en hem zelfs niet hoger had gezet.
  De pijn loste tijdens de sessie geheel op en de zware verkoudheid verdween in de dagen erna.

Leave a Reply

site by greengreen3design

rfwbs-slide