Healing-Arts

Tachyon energie behandelingen

Een van de healing-arts is Tachyon energie. Deze energie is over om ons heen aanwezig en vult het hele universum, ook jouw lichaam. Iedere atoom wisselt de hele tijd informatie uit met deze energiebron en ontvangt hieruit de informatie over hoe te functioneren, met de snelheid van het licht.

Een blokkade in het lichaam verstoord deze uitwisseling en pijn, ziekten of andere ongemakken zijn het gevolg. Door heel erg veel Tachyon energie los te laten op de blokkades verzwakken en verdwijnen ze en verbetering en genezing treden direct op.

Reconnective healing

Reconnective Healing is ontdekt door Dr. Eric Pearl uit Los Angeles. Reconnective Healing geniet veel belangstelling van top doctoren, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd. 

Reconnective Healing een krachtige nieuwe manier, die lichaam en geest kunnen helen. Reconnective Healing is sterk verschillend van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing en overtreft elke techniek waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

Eric Pearl zegt hierover: “Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.” Lees hier meer over Reconnective healing.

Matrix Energetics

Matrix Energetics is een compleet system van healing en transformatie gebaseerd op de subtiele wetten van de Quantumphysica. Matrix energetics wordt gevoed door bewustzijn en gerichte intentie van ’het Veld’ ofwel zero point field. Met Matrix Energetics kunnen we diepgaande veranderingen begeleiden.

Dr. Eric Bartlett noemt het Matrix Energetics omdat hij ervan uitgaat dat onze fysieke lichamen niet de enige realiteit zijn. Hij gaat ervan uit dat wij bestaan uit informatie en licht, ofwel trillingen en frequenties. Dit is conform de meest kansrijke nieuwe wetenschappelijke modellen. Lees hier meer over Matrix energetics.

En als jij, of degene voor wie de behandeling is, niet zelf kan komen voor een Reconnection of Matrix energetics behandeling kun je een afstands behandeling vragen. Ook in dit geval is het raadzaam om 3 behandelingen achter elkaar te ontvangen.

Een afstands behandeling werkt net zo goed maar is minder gezellig. Ongelofelijk he? Ik doe dit wel het liefst nadat je al een fysieke behandeling hebt ervaren, maar als dat niet lukt dan zij het zo. Ervaar nu zelf wat ik bij zou kunnen dragen aan jouw gezondheid en geluk.

Wonderen bestaan, welkom bij Sakshin.nl.

site by greengreen3design

rfwbs-slide