Afstand behandeling

Voor mensen die niet kunnen of willen reizen is een genezende energie behandeling op afstand een uitkomst. In de afstands behandelingen werk ik met de Reconnective healing technieken of Matrix Energetics op een hologram van de persoon in kwestie. De resultaten zijn direct waarneembaar en je zult het gevoel hebben dat ik fysiek met je bezig ben.

Waar ook ter wereld

Voor een Reconnection afstand behandeling of een Matrix energetics afstand behandeling hoef je de deur niet uit. De energie heeft een zodanig bereik dat je, waar ook ter wereld, de positieve effecten kunt ervaren. Bovendien kost het je nauwelijks tijd. De contacten verlopen meestal telefonisch, via skype of per e-mail. Vooruit betalen is gewenst en dat kun je hier rechts doen met paypal of cc.

Hoe meer afstand, hoe sterker de frequenties

De Reconnectie is uitermate geschikt voor afstandsbehandeling. Hoe meer afstand de behandelaar neemt van de cliënt hoe sterker de frequenties kunnen werken. Niet de behandelaar maar de cliënt zelf bepaalt hoe hij/zij de helende energie ontvangt. Ook de behandelaar ontvangt deze frequenties.

Dr. Eric Pearl zegt over afstandsbehandelingen:

het werkt soms sterker op afstand. Tijdens de seminars hebben we het zelf ondervonden door steeds verder van de cliënt de frequenties te gebruiken.

Bij spoed kun je bellen: +31 645 198 894

Ik wist dat de energetische behandelingen via hologrammen genezingsprocessen in gang kunnen zetten,maar dat het op zo’n krachtige en directe manier kon als via de matrix-energetics en Reconnection methode, vond ik een openbaring.
-Sakshin.

Reconnective healing