Meditatie

Meditatie kan je helpen te ontspannen, je gedachtestroom tot rust te brengen en intenser het huidige moment te beleven. Naast geestelijke en lichamelijke ontspanning levert mediteren nog andere voordelen op. Zo kan Mediteren helpen met het optimaliseren en verbeteren van je prestaties.

Prestaties

Topsporters, politici en corporate executives weten het al lang: je boekt betere resultaten als je mediteert. Je verhoogde mentale kracht geeft je een betere focus en concentratievermogen.

Helder denken leidt tot betere beslissingen, meer creativiteit, minder verspilling van energie en een meer holistische kijk op de werkelijkheid. Betere beheersing van je gevoelens en emoties leidt tot een verbetering van je sociale leven.

Welzijn en Lifestyle

Mediteren leert je je geest te kalmeren, je Gedachten en Gevoelens te observeren en te accepteren. Het bereiken van een verhoogde staat van bewustzijn gaat vaak hand in hand met een gevoel van innerlijke rust, plezier en tevredenheid.

Ons persoonlijk geluk hoeft niet meer voor te komen uit dingen doen of krijgen, maar wel uit gewoon je jezelf ZIJN!

Gezondheid

Talloze Wetenschappelijk Onderzoeken tonen aan dat Mediteren het genezingsproces bijzonder goed en effectief kan ondersteunen.

Meer energie, lagere bloeddruk, cholesterol, spierspanning en hartslag, beter omgaan met stress en een betere ademhaling zijn maar een paar van de voordelen die mediteren je brengt.

Meditatie brengt je weer terug bij je ware potentieel!

Wil je eens mediteren maar je weet niet waar te beginnen? Bel of mail Sakshin en wij helpen je op weg.