04/02/2013

Behandelingen met kleurenpunctuur

Bij ons kunt u terecht voor behandeling van uiteenlopende gezondheidsklachten. Dat kan variëren van emotionele tot fysieke klachten. U kunt altijd eerst contact opnemen om te overleggen of uw klacht voor behandeling in aanmerking komt.

Kleurenpunctuur: behandelingen met licht en kleur
Mensen reageren sterk op licht. Licht geeft energie, beïnvloedt de stemming en zet het lichaam in beweging. Kleur zorgt daarbij voor specifieke informatieoverdracht naar de cellen (zie ook algemene informatie kleurenpunctuur en betekenis van de kleuren). Er zijn behandelingen die meer op het lichaam werken en behandelingen die direct het gevoelsleven ‘verlichten’. Kleurenpunctuur laat zich goed combineren met andere therapieën.

Kristaltherapie en kleurklank-muziek
Een ondersteunende therapie met behulp van facetgeslepen kristallen. Kleur, grootte en vorm van de kristallen bepalen – samen met de plaats waar ze op het lichaam ingezet worden – de werking. De therapie geeft een gevoel van welzijn door rust en ontspanning.
Kristallen werken ontspannend op het onderbewuste, evenals kleurklanktherapie. Deze therapeutische muziek wordt soms ook gebruikt tijdens de behandeling.