20/11/2012

De waarheid over MSG, formaldehyde en kwik in vaccins

De waarheid over MSG, formaldehyde en kwik in vaccinsHet Centers for Disease Control and Prevention (CDC) geeft openlijk toe dat de volgende chemicaliën bewust worden toegevoegd aan vaccins: formaldehyde, aluminium, mononatriumglutamaat (MSG) en kwik. Bij mensen kunnen deze stoffen neurologische schade veroorzaken en leiden tot beroertes, autisme, hoofdpijn, miskramen of onvruchtbaarheid.

De Britse koninklijke familie krijgt bijvoorbeeld speciale ‘schone’ vaccins die vrij zijn van giftige stoffen. De chemicaliën zijn bedoeld voor de massa. Het doel is tweeledig. Enerzijds is het de bedoeling om zo veel mogelijk mensen ziek te houden zodat de farmaceutische bedrijven zich kunnen blijven verrijken. Anderzijds moeten vaccins door miskramen en onvruchtbaarheid de bevolkingsgroei terugdringen.

De vaccinmakers beweren dat vaccins veilig zijn, maar toch moesten ze volledige immuniteit voor schadeclaims afdwingen bij het Congres. Er stierven zo veel Amerikanen aan hun vaccins dat ze als gevolg van eventuele rechtszaken gemakkelijk failliet zouden kunnen zijn gegaan.

httpv://youtu.be/3AgKBVaPKWo

Waarom zijn de vaccinmakers immuun voor schadeclaims als vaccins zo veilig zijn en geen bijwerkingen hebben? En waarom hebben slachtoffers van vaccins inmiddels al vele miljoenen aan schadevergoedingen gekregen?