30/01/2013

De Zapper

Bij Sakshin kun je je laten zappen. Drie keer langs komen is meestal voldoende. Zappen werkt als volg: je gaat zitten, je neemt de twee electroden in je handen, en de timer doet het volgende uur de rest. De vele liters water die je de dagen erna drinkt spoelen de gedode organismen weg.

De zapper doodt bacterieë en virussen

De Zapper is een eenvoudig maar heel waardevol instrumentje. Het is in staat Virussen, Bacterië en Parasieten te doden, de veroorzakers van onze ziektes. Dat is de kracht van de Zapper en dat is dus nogal wat!

Omdat Parasieten, virussen en bacteriën een rol spelen in al onze ziektes, zal de Zapper dus kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van elke willekeurige therapie.
Het versterkt het immuunsysteem, helpt tegen vemoeidheid en is een belangrijk onderdeel in de therapie tegen Kanker.

Na een week lang dagelijks “gezapped” te hebben, merkte ik vol verbazing dat een wratje dat al jarenlang mijn vinger ontsierde en met geen enkel middeltje te vernietigen leek, na die week zappen niet meer te vinden was! Aangezien de Zapper daartoe in staat hoort te zijn, leek dat dus geen toeval!

Wat is het nu echter dat deze Zapper doet?

De Zapper is een soort Frequentiegenerator die een lichte stroom van 30 KHz door je lichaam voert. Deze frequentie (een blokgolf die ten alle tijden elektronisch positief is) wordt niet verdragen door de vaak in ons levende bacterië, virussen en parasieten, die daardoor het loodje leggen (zie de foto’s in de volgende rubriek).

Aangezien bijna bij al onze ziekten deze indringers een hele grote rol spelen, (denk aan het AIDS-virus, het Kankervirus, Griepvirus, Lime en ga maar zo door…) is het hebben van een Zapper dus een enorme hulp.

Niet dat het in staat is om al onze ziektes als bij toverslag te genezen, want de werkelijke oorzaak van de ziekte (vaak een verzwakt immuunsysteem) moet natuurlijk ook verwijderd worden, maar toch is het een belangrijk hulpmiddel.

Volgens Hulda Clark is de ware oorzaak van onze ziekten een combinatie van gifstoffen (zoals zware metalen, oplosmiddelen etc.) die we via ons eten, drinken en onze omgeving binnenkrijgen, en parasieten. In het geval van kanker is dat, naast de hele reeks andere gifstoffen, het oplos- en ontsmettingsmiddel Isopropylalcohol in combinatie met Fasciolopsis Buski, een darmparasiet.

Fasciolopsis buski

Fasciolopsis is een menselijke parasiet die normaal gesproken alleen in de darmen voorkomt. In het geval van Kanker kan hij echter, met behulp van o.a de Isopropylalcohol, ook zijn weg vinden naar andere delen van het lichaam.

De Fasciolopsis scheidt een stof af die Orthophosphotyrosine wordt genoemd. Orthophosphotyrosine is een celdelingstimulerende stof en is uiteindelijk verantwoordelijk voor de overdreven celdeling en dus de kwaadaardigheid van Kanker.

Uit de vindingen met de Syncrometer® blijkt dat zonder de Fasciolopsis geen sprake meer is van de kwaadaardigheid van Kanker. Dat wil zegge dat wanneer je de Fasciolopsis doodt de groei van de Kanker stopt.

Aangezien de Zapper in staat is deze parasiet in een groot deel van het lichaam te doden is hij een heel belangrijke factor in het genezen van Kanker.

Nogmaals, op het moment dat met behulp van de Zapper en een aanvullende, van de Indianen afkomstige, antiparasitaire kruidenkuur, de Fasciolopsis gedood is, stopt de groei van de Kanker direct en altijd! Dit is wetenschappelijk en bij honderden patiëten, onderzocht en bewezen en ook allemaal na te meten (met behulp van Hulda Clark’s Syncrometer®)

Voor meer informatie over de Zapper, de Zappicator en de Syncrometer® , bezoek de website: http://www.e-stilo.net/huldaclark/

Zie ook het boek van Dr. Clark: The Cure for all Diseases