06/02/2020

Gemberthee: lost nierenstenen op, reinigt lever en vermindert gewrichtspijn – recept

Gember is een pittige wortel boordevol verschillende voedingsstoffen. Wanneer het wordt geconsumeerd als thee, biedt het grote voordelen voor het lichaam. Combineer het met citroen voor extra voordelen.

Gemberthee kan helpen bij de behandeling van veel gezondheidsproblemen, waaronder misselijkheid en ongemak. Een kopje thee heeft de kracht om misselijkheid te verlichten bij zwangere vrouwen en degenen die veel reizen. Neem wat van je mee voor je trips.

Verbetert de spijsvertering

Gemberthee verbetert het vermogen van uw lichaam om voedingsstoffen te absorberen, verlicht een opgeblazen gevoel en reguleert de eetlust.

Verhoogt de immuniteit

Antioxidanten in gemberthee versterken uw immuniteit en voorkomen zelfs kanker.

Menstruatie pijn

Drink gemberthee om pijn en krampen te verlichten. Compressen kunnen in dit geval ook helpen. Gebruik ze om je buikspieren te ontspannen.

Spanning

Drink gemberthee om stress te bestrijden en spanning te verlichten. Het heeft een aangenaam aroma en een helende werking

Vruchtbaarheid

Volgens studies helpt gemberthee bij erectiestoornissen en problemen met het sperma.

Gewrichtspijn

Dankzij het pijnstillende effect kan gemberthee worden gebruikt als remedie tegen gewrichtspijn. Het stimuleert de zuurstoftoevoer naar het lichaam en verbetert de bloedsomloop.

Andere voordelen

Behandelt infecties
Voorkomt onaangename geuren
Remt de groei van kanker
Verlaagt slechte (LDL) cholesterol en verhoogt het goede (HDL) cholesterol
Reinigt het lichaam

Nierstenen

Nierstenen gaan binnen een paar dagen door de urinewegen. Natuurlijk moet je veel vloeistoffen drinken om ze uit je lichaam te krijgen. Soms zijn de stenen echter te groot om uit zichzelf te komen, en patiënten voelen pijn en ongemak. In dit geval moeten ze absoluut een arts raadplegen.

Het goede nieuws is dat je op natuurlijke wijze van je nierstenen af ​​kunt komen. Gember zal je helpen, en je zult verrast zijn door het effect ervan.

Gemberthee

Het enige wat je nodig hebt is vers water en gember. Kook 2 kopjes water en een theelepel geraspte gember. Laat 10 minuten sudderen en zeef. Voeg wat citroensap toe voor een betere smaak en zoet met honing. Experts adviseren om 2 gram per kilogram lichaamsgewicht te gebruiken. Werk aan je formule.

Bronnen: http://www.natuurlijf.com/gemberthee-lost-nierenstenen-op-reinigt-lever-en-vermindert-gewrichtspijn-recept/

Old Natural Cures