18/05/2019

Oncoloog ontdekt sap recept dat binnen 48 uur kanker kan doden!

Ik ben geen voorstander van chemotherapie, behalve in zeldzame gevallen. Dit is waarom het me plezier doet om je een natuurlijke remedie te laten zien die je potentieel tegen kanker zou kunnen beschermen zonder de schadelijke bijwerkingen die chemo met zich meebrengt.

Ik geloof ook in preventieve gezondheidszorg, wat betekent dat je kanker moet bestrijden door middel van dieet, lichaamsbeweging en stressmanagement lang voordat je de ziekte ooit krijgt.

God verhoede dat ik op een dag kanker krijg, ik zal persoonlijk niet kiezen voor een behandeling met chemotherapie. Tenminste de technologie en toepassing ervan vandaag. Dat gezegd hebbende, alternatieve kankerbehandelingen zien er tegenwoordig meer en meer veelbelovend uit. Onlangs is een extract ontdekt dat ons op dramatische wijze zou kunnen helpen.

Hoe kanker zelfmoord te laten plegen

Het extract (van paardenbloemwortel) werkt door apoptose in de kankercellen te induceren. Om dit op een andere manier te zeggen, dwingt dit proces de kankercellen om zelfmoord te plegen zonder de gezonde cellen op enigerlei wijze te beschadigen. Een veel betere optie dan chemo!Wat laat het onderzoek zien?

Een recentere studie wees uit dat het extract van paardenbloemwortel een enorm potentieel heeft, als niet-toxische behandeling. Ze maakten een punt om te stellen dat dit de voorkeur heeft boven de conventionele methoden van chemo die tegenwoordig beschikbaar zijn. En voor degenen onder jullie die meer wetenschappelijk zijn, dit is wat ze zeiden:

“… we namen een vroege activatie van initiator caspase-8 waar, die leidde tot mitochondriale destabilisatie en de inductie van autofagie, wat suggereert dat DRE werkt via de extrinsieke route van apoptose.”Ook hebben Canadese wetenschappers van de Universiteit van Windsor deze ontdekking enige tijd geleden al gedaan. Net als in 2009.

Het begon allemaal toen een oncoloog aan het spelen was met de effecten van paardenbloemwortelthee … hij merkte op dat de snelheid van kanker gecorreleerd was.

Hij zag consequent ook positieve resultaten met verschillende soorten kanker (bijvoorbeeld darmkanker, leukemie, enz.), Zonder de omliggende gezonde cellen te beschadigen.

Als gevolg van dit werk beschouwen verschillende oncologen het gebruik van dit uittreksel als een van de meest veelbelovende behandelingen die we nu hebben!

Anti-kanker paardebloem sap recept

Ingrediënten:

3 kopjes paardenbloembladeren

2 biologische stengels bleekselderij

1 biologische citroen

2 biologische groene appels

1 biologische komkommer

Beschrijving:

Doe alle ingrediënten in een fruitpers of blender (wij raden dit aan) en drink het ’s ochtends op een lege maag.

Source: Oncoloog ontdekt sap recept dat binnen 48 uur kanker kan doden! | Health Bytes