04/02/2013

Welkom bij Sakshin.nl

Wonderlijk he? Het lichaam, het leven. En terwijl de medici zich steeds verder specialiseren in een bepaald gebied, zoeken we met healing de breedte op. Want je bent niet alleen de knieschijf of een elleboog, en die staat ook niet los van je lichaam. Alles is met elkaar verbonden en werkt samen in het wonder dat jij bent. <br />De therapieën die ik geef heb ik aangeleerd door de opleidingen te volgen bij de ontdekkers zelf. Verder zul je op de site materiaal aantreffen die je erg kunnen helpen bij jouw welzijn, want daar gaat het ten slotte om.
Wonderen bestaan, welkom bij Sakshin.nl.

Er is niets dat met deze Quantum-technieken geen andere wending kan krijgen. De healings zijn voor jong en oud en mens en dier. Bij deze nodig ik je van harte uit om het tij te keren en jouw genezingsproces te versnellen.

Tachyon energie behandelingen

Deze energie is over om ons heen aanwezig en vult het hele universum, ook jouw lichaam. Iedere atoom wisselt de hele tijd informatie uit met deze energiebron en ontvangt hieruit de informatie over hoe te functioneren, met de snelheid van het licht. Een blokkade in het lichaam verstoord deze uitwisseling en pijn, ziekten of andere ongemakken zijn het gevolg. Door heel erg veel Tachyon energie los te laten op de blokkades verzwakken en verdwijnen ze en verbetering en genezing treden direct op.  Lees hier meer over de Tachyon behandelingen.

Reconnective healing

Reconnective Healing is ontdekt door Dr. Eric Pearl uit Los Angeles. Reconnective Healing geniet veel belangstelling van top doctoren, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd.

Reconnective Healing een krachtige nieuwe manier, die lichaam en geest kunnen helen. Reconnective Healing is sterk verschillend van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing en overtreft elke techniek waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

Eric Pearl zegt hierover: “Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.” Lees hier meer over Reconnective healing.

Matrix Energetics