04/12/2012

Een Reconnection behandeling

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms gebeuren helingen in een ogenblik in slechts één Reconnection sessie, soms duurt het wat langer voordat een healing ontstaat. Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.

Healingen komen in allerlei soorten. De beste manier om een Reconnection healing toe te laten is om in een staat van verwachting te zijn, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon de Reconnection healing.

Laat al je gedachten gaan en ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon een onverwachts rustuurtje had.

Het is niet aan te raden om je best te doen om aan niets te denken. Normaalgesproken hebben mensen moeite met het concept van denken aan niets. Merk gewoon op wat er ook maar bij je op komt. Dat geeft je iets te doen en ontneemt je de stress, die vaak ontstaat als mensen proberen aan niets te denken en ontdekken dat ze niet weten hoe dat moet.
Plaats je aandacht naar binnen en laat je aandacht door je lichaam gaan. Observeer gewoon wat je opvalt, dit geeft je geest genoeg te doen zonder dat je heel de tijd ligt te denken wat je wel of niet zou moeten doen.

Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra in stilte en doe geen andere dingen, waarvan jij of iemand anders denkt dat het zal helpen. Want dat zal het niet.

Het zal hoogstens dat brengen, wat je zelf al kunt en zal je weerhouden om ten volle te kunnen ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnective Healing anders maakt, wat ‘de Reconnectie’ echt maakt.

Je bent klaar om te ontvangen.

Kleding

Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen. Houd in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug op een massagetafel ligt tijdens de Reconnection sessies.

Geuren, parfum

Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De Reconnection sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.

Sieraden
Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de Reconnection sessies.

Reconnective Healing sessies duren ongeveer 60 minuten, inclusief een gesprekje voor en achteraf. Drie Reconnection sessies wordt aanbevolen.