04/12/2012

Tachyon en straling

Al jaren weet ik dat de straling van de mobieltjes die wij allen het liefst de hele dag zo dicht mogelijk bij ons dragen, een kwalijke invloed op ons gestel heeft. Hoe ik dat zelf weet? ik voel dat aan. Ik krijg zelf hoofdpijn als ik te lang bel, en laat staan als ik e ingebouwde radio aan heb. Dan knal ik gewoon uit elkaar van ellende.

Ik heb zelf wel wat experimenten uitgevoerd zo rond 1994: drie telefoons om een rauw ei binden en ze dan een uur laten bellen met elkaar. En alhoewel we voor het experiment kwartel eieren gekozen hadden, ze waren na een uur duidelijk nog rauw in plaats van gekookt. Anyway ….

Echte onderzoeken naar gsm-straling opzetten zou toch in de tonnen gaan lopen en wie zou dat gaan betalen? Nee, ik haalde de harde bewijzen die ik zocht van het internet.

Rechts, in de sidebar, zie je wat links naar sites over gsm-straling die vanuit elke hoek wat te zeggen hebben over de effecten hiervan.
Ikzelf zeg altijd, kijk waar de geldstroom naartoe gaat en je weet wie er de waarheid spreekt, buiten wat je gezonde verstand je te vertellen heeft.

De mobieltjes en zendmasten de wereld uithelpen zal wel niet meer gaan maar jezelf beschermen tegen de schadelijke invloeden van de gsm-straling kan altijd. Ikzelf, en vele anderen, gebruiken daarvoor Getachyoniseerde Silica disks over de stoppenkast, om het gehele veld in het huis te harmoniseren en kleine disks om op de mobiele telefoon te plakken om de stralings bron te harmoniseren.

Je kunt de Tachyon Disks hier bestellen op de Amerikaanse Tachyon site. Betalingen gaan hier met een credit card. Mocht dat een probleem zijn dan kan ik ze voor je bestellen en verkoop ik ze aan je door. Bij mij kun je contant of met ideal betalen of je boekt het gewoon over via de bank.

Je kunt mij altijd bellen op 020 612 8768 voor advies en instructies