13/03/2020

Master Mineral Solution (MMS) Protocol

Master Mineral Supplement (MMS)

natriumchloriet25

MMS is een unieke chemische oxidator die het vermogen heeft om in het bloed / water te komen, het doodt alle soorten ziekteverwekkers, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten die vrijwel 95% van de ziekten veroorzaken en absoluut niets anders in het lichaam aantast.

MMS is een ‘gestabiliseerde zuurstof’-formulering die een 22,5% -oplossing van natriumchloriet in gedestilleerd water is. Wanneer MMS wordt geactiveerd met 4% zoutzuur (foodgrade) wordt het ‘s werelds beste pathogeenvernietiger – bekend als chloordioxide. (CIO2)

Alle ziekteverwekkers, inclusief bacteriën, schimmels, gisten, virusen en ziekteverwekkende parasieten, hebben buiten embranen (huiden) die gemakkelijk kunnen worden geoxideerd door chloordioxide.

Wanneer het immuunsysteem is aangetast, verspreiden ziekteverwekkende bacteriën zich en veroorzaken uiteindelijk schade aan de gastheer in de vorm van malaria, aids, hepatitis A, B & C, tyfus, kanker, tuberculose, longontsteking, artritis of astma tot griep, sinus en de verkoudheid.

Hoewel het eerst werd ontwikkeld om malaria in Afrika aan te pakken, is nu aangetoond dat het veel toxiciteitstoestanden aanpakt die direct of indirect verband houden met ziekteverwekkers. Er is documentatie over meer dan 75.000 gevallen van malaria die in Afrika worden overwonnen in de korte video hier onder behandelt men 154 patienten.

Vaak zijn in slechts 4 uur alle symptomen verdwenen en wordt het slachtoffer vrij van malaria getest. Het is nu bekend dat chloordioxide, zoals gebruikt in het MMS-protocol, kan worden gebruikt om toxiciteit bijdragende factoren zoals AIDS, Hepatitis A, B & C, Tyfus, de meeste kankers, herpes, longontsteking, voedselvergiftiging, tuberculose, astma, verkoudheid, griep en tal van andere aandoeningen te overwinnen.

Zelfs aandoeningen die niet direct verband houden met ziekteverwekkers lijken te worden geholpen door de enorme boost van het immuunsysteem van het lichaam (door vermindering van de toxische belasting van het lichaam), dwz maculaire degeneratie, allergieën, lupus, inflammatoire darmaandoeningen, diabetes, slangenbeten en fibromyalgie.

Let op: MMS geneest niets, maar vermindert eerder de giftige belasting die ons lichaam daarna helpt zichzelf te genezen. Met MMS hebben we de mogelijkheid om het immuunsysteem vrij te maken en het in staat te stellen te doen waar het voor was bedoeld. Eerst moeten we ontgiften. Daarna kunnen we verrast worden met verbetering van bepaalde lichaams functies.

De alchemie van MMS

Iedereen kan overbelast worden door toxines. Als je gewoonlijk weinig energie hebt, moeite hebt om je gewicht laag of bloeddruk binnen het normale bereik te houden, of constant te maken krijgt met ontstekingen of pijn, dan is er waarschijnlijk een probleem met toxines, zware metalen, virussen, bacteriën of parasieten.

Traditionele geneeskunde reageert meestal door je te belasten met extra verontreinigende stoffen, waarvan vele zonder onderscheid gezond weefsel doden terwijl ze achter “de slechteriken” aan gaan. Dit is niet het geval met chloordioxide. Het werkt alleen op schadelijke aanwezigheid. Wonder of niet, de effecten zijn geweldig.

Chloordioxide is een chemische verbinding die bestaat uit één chloor-ion gebonden aan twee ionen van zuurstof. Een krachtig oxidatiemiddel, het is het meest voorkomende opgeloste ion in oceaanwater en combineert gemakkelijk met bijna elk ander element.

Oxidatiemiddelen zijn chemische verbindingen die gemakkelijk elektronen accepteren van ‘elektronendonoren’. Ze krijgen elektronen via chemische reactie. Dit is belangrijk omdat alle ziekteverwekkers ten opzichte van chloordioxide elektrondonor zijn.

Zie afbeelding 1 t/m 4

oxidation with ClO2-1
Afbeelding 1
oxidation with ClO2-2
Afbeelding 2
oxidation with ClO2-3
Afbeelding 3
oxidation with ClO2-4
Afbeelding 4

Chloordioxide is uiterst vluchtig. De extreme vluchtigheid van chloordioxide voorkomt dat ziekteverwekkers een weerstand ontwikkelen. Vooral omdat wanneer ze ‘botsen’, de ziekteverwekkers verdwijnen. Gezonde cellen en nuttige bacteriën worden echter niet aangetast. Wanneer een chloordioxide-ion in contact komt met een schadelijk pathogeen, scheurt het onmiddellijk tot vijf elektronen uit het pathogeen, wat vergelijkbaar is met een microscopische explosie. . . onschadelijk voor ons, maar terminaal voor ziekteverwekkers.

Door het hele lichaam, overal waar chloordioxide-ionen – getransporteerd worden via rode bloedcellen – in contact komen met ziekteverwekkers, geven de ziekteverwekkers hun elektronen op en verdwijnen ze. De met chloordioxide bewapende cellen “detoneren” alleen bij contact met ziekteverwekkers, waaronder schadelijke bacteriën, virussen, toxines, zware metalen en parasieten. Al deze hebben pH-waarden die buiten het bereik van een goede gezondheid van het lichaam vallen. Ze zullen ook een positieve ionische lading hebben. De met chloordioxide uitgeruste cellen oxideren geen nuttige bacteriën of gezonde cellen, omdat hun pH-waarden 7 of hoger zijn en een negatieve ionenlading hebben.

Chloordioxide-ionen oxideren – wat betekent verdampen – zieke cellen. . . alles wat zuur is met een positieve ionenlading. Als de chloordioxide-ionen geen ziekteverwekkers of andere gifstoffen tegenkomen, worden ze omgezet naar keukenzout en in sommige gevallen hypochloorzuur, dat het lichaam ook kan gebruiken.

In 1999 riep de American Society of Analytical Chemists chloordioxide uit als de meest krachtige ziekteverwekkerdoder die de mensheid kent. Het is zelfs gebruikt als opruimer na miltvuuraanvallen.

MMS (eigenlijk chloordioxidegas) is bekend en wordt sinds 1947 op grote schaal gebruikt als een krachtig kiemdodend middel. De antibacteriële werking is in staat om zich bijna op alle bacteriën, schimmels, gisten en door bloed overgedragen ziekten te richten, ze te doden met een elektrische, desorganiserende schok, terwijl ze geen schade toebrengt aan normale menselijke levende cellen. MMS trekt vier of vijf elektronen uit de wanden van ziekteverwekkers. Het wordt tot hen aangetrokken. ClO2-moleculen zijn als elektrische kogels die het immuunsysteem verwelkomt en vrijwel onmiddellijk goed gebruikt.

Rode bloedcellen nemen de ClO2-moleculen op, circuleren ze en het resultaat is een geleidelijke reiniging en ontgifting van het hele lichaam. Malaria verdwijnt bijvoorbeeld in de meeste gevallen in 4 tot 24 uur uit het bloed. Verkoudheid of griepaanvallen kunnen worden voorkomen of kunnen snel worden gestopt, afhankelijk van het stadium.

De basisprincipes voor het gebruik van MMS zijn deze: Kleine doses elk uur of elke twee uur zijn effectiever dan grote ochtend- en avonddoseringen.

Chloordioxide-chemische stof die wordt gegenereerd door MMS, blijft maximaal één tot anderhalf uur in het lichaam aanwezig, dus het wordt veel effectiever om MMS elk uur of elke twee uur en met kleinere doses in te nemen.

Breng zoveel MMS in het lichaam als je kunt hebben zonder een toename van ziekte, misselijkheid of diarree te veroorzaken. Begin altijd eerst met een dosis van één druppel en verhoog het aantal druppels heel langzaam als u denkt dat u dat kunt hebben. Over het algemeen is elke keer twee, drie of vier druppels voldoende. Tien druppels zouden een limiet zijn, zelfs als er geen symptomen van misselijkheid zijn. Verminder indien nodig het aantal druppels als diarree of misselijkheid optreden, maar stop niet met het gebruik van MMS. Misselijkheid en diarree zijn beide goede indicaties dat MMS werkt. Diarree die een uur of twee aanhoudt, is erg goed, maar niet als je het dagen achtereen hebt, dan kan dat meer kwaad dan goed doen. Dus verminder altijd de druppels wanneer deze tijdelijke barrières zich voordoen.

Maak jezelf niet slechter!

VOORKOM EEN MISSELIJHEIDS-ERVARING DIE NAMELIJK GEEN MEERWAARDE GEEFT.

U neemt altijd de maximale hoeveelheid MMS die u mogelijk kunt gebruiken zonder misselijk te worden of diarree te krijgen. Wanneer u misselijkheid of andere negatieve reacties begint op te merken, moet u altijd de hoeveelheid MMS verminderen die u per uur neemt. U kunt ook de tijd tussen doseringen verlengen. Velen hebben gemeld dat ze meer resultaten haalden door de verlenging van de tijd tussen de doseringen dan door de vermindering van de hoeveelheid MMS in de dosering.

Opmerking: als u diarree opmerkt, of zelfs overgeeft, is dat geen slecht teken. Je doodt ziekteverwekkers sneller dan je lever ze kan verwerken voor eliminatie. Vertraag daarom je detox. Het lichaam gooit eenvoudig vergif weg en ruimt zichzelf op. Iedereen zegt dat ze zich veel beter voelen na de diarree. U hoeft geen medicijnen te nemen voor de diarree. Het zal zo snel verdwijnen als het kwam. Het is geen echte diarree omdat het lichaam aan het opruimen is en wordt dus niet veroorzaakt door bacteriën of virussen. Als het gif weg is, is de diarree verdwenen.

Er werd gemeld aan Jim Humble dat als je koude appelschijfjes eet zodra de misselijkheid begint, de appelpulp maaggifstoffen absorbeert die daar zijn gedumpt. Appels absorberen gifstoffen behoorlijk betrouwbaar, dus houd wat koude appels bij de hand om misselijkheid te verminderen.

Vermijd alle vormen van synthetische vitamine C gedurende twee uur vóór en na gebruik van MMS. Drink geen vloeistoffen die vitamine C bevatten, omdat vitamine C MMS tegengaat. Scheid uw MMS-doseringen en vitamine C 2-3 uur. Dit omvat niet natuurlijk voorkomende vitamine C, alleen toegevoegde vitamine.

Zorg voor een voedingsprogramma welke uw immuunsysteem voldoende kan ondersteunen. MMS verwijdert ongewenste ziekteverwekkers en parasieten met grote efficiëntie uit uw lichaam, maar het levert geen voedingsmineralen of vitamines. Handhaaf de inname van vriendelijke micro-organismen (zoals pre en probiotica acidophilus en andere flora of Shilajit). MMS zelf doodt geen darmvriendelijke micro-organismen, maar krachtige diarree kan soms hun aantal verminderen. Houd ook de inname van mineralen in stand, vooral calcium en magnesium.

Slik geactiveerde MMS met een toegevoegde hoeveelheid water of sap waar geen vitamine c in zit. Dit is de meest voorkomende methode. Door water of  sap aan het mengsel toe te voegen na eerst 1 minuut te wachten, kun je het mengsel drinken. De hoeveelheid water doet er weinig toe, op voorwaarde dat je het allemaal drinkt – meestal een half tot een vol glas water. Als u het volledige glas leeg drinkt, krijgt u alle voordelen van MMS. Weinig of veel verdund zal het nog steeds dezelfde reinigende werking in het lichaam hebben.

Na 1 minuut wachten, wanneer u water of sap toevoegt, wordt er geen chloordioxide meer gegenereerd. Het zit opgesloten in het water of sap. Nadat het mengsel met het toegevoegde water is gedronken, circuleert het ClO2-gas minder dan twee uur in het lichaam zoals hierboven beschreven. Er worden onbeduidende hoeveelheden ClO2 gegenereerd nadat het water is toegevoegd, maar dit is te verwaarlozen.

U kunt elke MMS-dosis om de twee uur (of minder) herhalen zonder schade op voorwaarde dat u de tijdelijke barrières in acht neemt die worden veroorzaakt door diarree of misselijkheid.

Standaardmethode voor het activeren en gebruiken van MMS

Meng in een kopje of klein glas altijd 1 druppel NACLO2 oplossing en 1 druppel 4% HCL en wacht 60 seconden, voeg dan 1/3 tot 2/3 water (beste is gedestileerd) toe aan het glas of (verdund) sap (maar zonder vitamine C), zoals natuurlijk appel- of druivensap en drink het op. Na het toevoegen van het sap of water is het het beste als u onmiddellijk drinkt, zonder het nuttige ClO2-gas te verliezen.

Begin nooit met meer dan één of twee druppels. Mensen die erg ziek en / of gevoelig zijn, moeten beginnen met ½ druppel (drink slechts de helft van het glas van een dosis van één druppel). Activeer de MMS-druppels zoals hierboven aangegeven.

Blijf de procedure volgen totdat u 3 druppels bereikt die elke 1 of 1.5 uur worden ingenomen – indien mogelijk – BLIJF ALTIJD ONDER DE MISSELIJKHEIDS BARRIERE. Ga door met drie of meer doses per dag gedurende ten minste één week en verminder dan de druppels tot 4 tot 6 druppels per dag voor oudere mensen en 4 tot 6 druppels tweemaal per week voor jongere mensen – bekend als “onderhoudsmodus”.

Opmerking: Zodra u opgebouwd heeft naar het 3 druppels schema en dit gedurende 3 dagen gebruikt, is het grootste deel van de virale, bacteriën, schimmels en gistbelasting uit uw lichaam verdwenen. Je lichaam zal schoon zijn en vrij van de ziekteverwekkers die je sinds je kindertijd hebt opgepakt en gehost. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het voeden van de micro-organismen. U kunt daarna uw dieet baseren op gezonde nutrientrijke voeding.

Diabetes verdwijnt vaak als de ontsteking van de alvleesklier afneemt. Je lichaam zal in staat zijn om gemakkelijk vitamines en mineralen en vele andere voedingsstoffen op te nemen die het tot nu toe misschien ontbrak. Je zou je beter moeten voelen naarmate de tijd verstrijkt. Stop niet met het gebruik van de MMS, zorg ervoor dat u vitamines en mineralen en andere voedingsstoffen gebruikt waarvan u weet dat die goed zijn. MMS levert geen voedingsstoffen, dus uw normale voedingsprogramma moet worden gehandhaafd.

Voor kinderen is het protocol in wezen hetzelfde. Meestal moet men beginnen met 1/2 druppel. Maak gewoon een druppel en giet 1/2 van de drank voordat u het aan het kind geeft. Verhoog vervolgens van 1 tot 2 tot 3 druppels zoals hierboven gegeven, maar ga niet verder dan 3 druppels voor elke 25 pond (11,4 kg) lichaamsgewicht. Begin met een baby met 1/2 druppel om de 2 of 3 uur en stop wanneer de baby gezond is.

Als de baby of het kind misselijk wordt, wacht dan een extra uur of twee voordat u nog een dosis geeft en geef ook een kleinere dosis. Geef kleinere doses totdat de baby of het kind meer kan verdragen, maar stop niet met het geven van doses tot ze weer beter zijn. Kinderen die ziek zijn van de griep of andere ziekten, moeten het grootste deel van de dag 1/2 druppel per uur hebben.

Zwangere vrouwen moeten minimaal een onderhoudsdosis van 6 druppels per dag krijgen. Het zal hun immuunsysteem in topconditie houden die nodig is voor alle zwangere vrouwen

Malaria en andere parasitaire aandoeningen: gebruik de eerste dosis 15 druppels. Wacht een tot twee uur en geef nog eens 15 druppels. Doe hetzelfde de volgende dag.    Ga 3 dagen door. Controleer op parasieten. Als er parasieten aanwezig zijn, gaat u tot 3 maanden door. Alle parasieten zullen veel eerder dan 3 maanden dood zijn. Vergeet niet 1 druppel MMS te gebruiken voor elke druppel HCl (activator), wacht 60 seconden en voeg gedestileerd water of sap toe. In de meeste gevallen zullen parasieten, inclusief wormen, binnen 3 dagen dood zijn.

Slangenbeten: Neem een ​​dosis van ten minste 15 druppels, herhaal dit in twee uur. Ga elke 4 uur door totdat u buiten gevaar bent. Gebruik zoals gewoonlijk de activator, wacht 3 minuten en voeg sap toe. Snijd in geen geval in de slangenbeet. Zorg ervoor dat je een arts bezoekt, maar laat hem niet in de slangenbeet snijden. Het is prima om een ​​afzuiginstallatie op de beet te gebruiken. Snijden verspreidt het gif te snel.

Elk ziek dier: gebruik voor kleinere dieren 1 druppel per 25 pond lichaamsgewicht. Gebruik voor paarden en andere grote dieren 3 druppels per 25 kilo lichaamsgewicht. Gebruik een geschikte hoeveelheid activator, wacht 3 minuten en voeg water toe in plaats van sap. De meeste dieren zullen hun gang gaan en drinken, maar misschien moet u het aan de dier zelf toedienen, bijvoorbeeld met een spuitje in het bekje.  Zonodig gebruik eerst kleinere doses.

Om water te zuiveren:  (inclusief leidingwater) één druppel geactiveerde MMS in één gallon water verwijdert de meeste zware metalen en ziekteverwekkers uit het water. Het water is geurvrij en drinkbaar binnen drie tot tien minuten na het mengen. Dit drinkwater heeft geen gezondheidsvoordelen, behalve dat metalen, microben en bacteriën uit het water worden verwijderd. De ClO2-ionen offeren zichzelf op en de voor MMS typische smaak en geur verdwijnen.

Intraveneuze MMS voor HIV-patiënten: gebruik geen (steriel) water. Gebruik IV-oplossing zoutoplossing of glucose of andere suikeroplossingen die voor dat doel worden verkocht. Normaal werkt de glucose het beste omdat de zoutoplossing soms een bloeddrukdaling veroorzaakt. Als u een fles van 500 ml gebruikt, begin dan met één druppel. Wacht een uur na het toevoegen van de MMS om de activering mogelijk te maken. Gebruik één druppel de eerste dag, twee druppels de tweede dag. Verhoog vervolgens naar 6 of 8 op de derde dag. Voeg vervolgens 4 tot 8 druppels per dag toe totdat u 22 druppels in 500 ml oplossing in een druppel van 2 tot 4 uur doet. Normaal zou je het doen totdat de persoon zich beter voelt. Soms werkt het goed met HIV-patiënten oraal en soms moet je het intraveneus toedienen.

MMS-protocollen

MMS-protocol 1000

Van: MMS Protocol 1000

PROTOCOL 1000 neemt in principe 3 druppels geactiveerde MMS elk uur gedurende 8 uur per dag gedurende 3 weken.

Veel mensen kunnen echter niet zoveel druppels beginnen te nemen en zouden met slechts 2 of zelfs 1 druppel per uur moeten beginnen. Dit wordt bepaald door hoe ziek ze zijn. Als je je erg ziek voelt, begin dan met 1 druppel per uur of zelfs 1/2 druppel en uur, maar begin dan meer te nemen als je denkt dat je dat kunt. De regel is, als je voelt dat de druppels je slechter laten voelen, neem dan minder en als je je niet slechter voelt, neem dan het volgende uur een beetje meer, maar nooit meer dan 3 druppels per uur.

Gebruik geen sinaasappelsap. Gebruik geen sappen waaraan vitamine C of ascorbinezuur is toegevoegd. Gebruik geen geconcentreerde sappen waaraan water moet worden toegevoegd. Verse sappen zijn het beste.

De dosis van 8 uur

Als u niet elk uur een enkele dosis wilt aanmaken, kunt u ‘s ochtends 8 doses maken en de oplossing de hele dag in een gesloten container/fles bewaren. Volg gewoon de bovenstaande instructies en vermendigvuldig alle cijfers met 8 en bewaar dit vloeistof in een afgesloten fles. Neem elk uur 1/8ste ervan. Maak je geen zorgen, de MMS blijft zo nog uren langer werkzaam.

Neem een literfles, verdeel deze in 8 gelijke delen van 100 ml (watervaste stift). Meng 24 druppels NACLO2( MMS) en 24 druppels 4% foodgrade zoutzuur (HCL) (pas of voor technisch zoutzuur!!) wacht 60 seconden. Vul de fles met gedestileerd water en je hebt elk uur 3 druppels MMS geactiveerd per 100 ml.

OPMERKING: deze geactiveerde fles MMS gaat tot 5 dagen mee in de koelkast. We hebben geconstateerd dat zolang je MMS activeert en niet in contact komt met een ziekteverwekker, het chloordioxide niet wordt vrijgegeven.

MMS-protocol 1000+

Gebruik 1 druppel DMSO voor elke geactiveerde druppel Miracle Mineral Solutions. Voeg de DMSO pas toe nadat de reactie van de MMS (NACLO2) en het zoutzuur (HCL) is voltooid (dat is 60 seconden bij gebruik van de 4% HCL). Geef het mengsel 3 minuten om te voltooien na het toevoegen van de DMSO. Roer het mengsel. Dit kan worden gebruikt met beide protocollen 1000 en 2000 (8 of meer doses/dag, maximaal 3 druppels/dosis).

De toevoeging van de DMSO-druppels verbetert de smaak en maakt het gemakkelijker om te nemen en het komt dieper in uw weefsel.

PROTOCOL 2000

Voor kanker en andere levensbedreigende ziekten. (Laatste update: 25 augustus 2012) 

Het neemt in principe elk uur zoveel druppels geactiveerde MMS als een persoon kan nemen zonder zieker te worden, zich slechter te voelen of diarree te ontwikkelen. Het moet 10 uur per dag worden ingenomen, gedurende 3 weken of tot deziekte weg is. Het is het beste om te beginnen met slechts één druppel per uur en snel zoveel druppels op te nemen als je kunt nemen, nogmaals: zonder je slechter te voelen. Onthoudt dat alle druppels moeten worden geactiveerd zoals hieronder aangegeven. Neem dit ter harte, maak u niet zieker dan u al bent. Neem zoveel druppels als je kunt, maar doseer het eenvoudig. Jezelf zieker maken kost energie en het zorgt ervoor dat het herstel langzamer verloopt.

Meer informatie

Keri Riviera : Healing_the_Symptoms_Known_as_Autism_SECOND_EDITION

Jim Humble & MMS :MMS_HRG_edition-1_October-2016 jim humble

Docu: documentaire MMS. En een interview met Jim Humble

http://jimhumble.is/

MMS Wiki http://mmswiki.is/index.php/Protocol_2000