04/12/2012

MMS – Miracle Mineral Supplement

It’s not a miracle, it’s just wonderful chemistry!

Tijdens een tocht door de jungle van Afrika heeft Jim Humble in 1997 het basisingrediënt ontdekt van wat nu het Miracle Mineral Supplement heet. Hij had een aantal flesjes ‘Stabilized Oxygen’ meegenomen om vervuild rivierwater drinkbaar te kunnen maken.

Stabilized Oxygen

Na verloop van tijd kwam hij erachter dat mensen na inname van Stabilized Oxygen zelfs van malaria geheel opknapten. Helaas knapte 3 van de 10 mensen niet op en Jim is vervolgens gaan experimenteren met Stabilized Oxygen om dit wel voor elkaar te krijgen. En het is hem gelukt.

Het actieve bestanddeel bleek NatriumChloriet te zijn maar het was alleen in een zeer lichte vorm (3%) aanwezig waardoor zwaar zieke patiënten niet beter werden.

Toevoeging van citroenzuur

Hij maakte uiteindelijk een oplossing die 28% natrium-chloriet bevatte en kwam er daarbij achter dat het pas echt actief werd met toevoeging van citroenzuur.

Na toevoeging van citroenzuur wordt het actieve pathogenen dodende middel omgezet naar Chloordioxide die MMS zo effectief maakt.

Een onmisbaar wapen

MMS is een oplossing van natriumchloriet (28%) in gedestilleerd water. Bij de juiste verhouding is MMS in combinatie met citroenzuur een onmisbaar wapen in de strijd tegen veel aandoeningen, kwalen en ongemakken.

Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van het organisme en geeft vaak wonderbaarlijke hulp bij het behouden van de gezondheid van mens en dier.

Desinfecteren met Natriumchloriet

Natriumchloriet wordt al meer dan 80 jaar in klinieken en ziekenhuizen gebruikt om vloeren, tafels en ander materiaal te desinfecteren.

Tevens wordt het gebruikt voor het bleken van papier, textiel of het langer bewaren van vlees.
Nu kan ditzelfde bacterie dodende middel ingezet worden zodat het immuun-systeem ziekteverwekkers in het menselijke lichaam kan doden.

jim-humble-afrika

Wonderlijk genoeg kan het immuunsysteem dit bacterie dodende middel alleen gebruiken om de schadelijke ziekteverwekkers uit te schakelen, terwijl de goede bacteriën en cellen in het lichaam onaangetast blijven.

Wetenschappers beschouwen chloordioxide als het meest krachtige middel tegen alle mogelijke ziekteverwekkers.

Omdat de pH waarde (zuurtegraad) van ziekteverwekkers -zoals bijvoorbeeld malaria parasieten- op een veel lagere zuurtegraad leven van het menselijk lichaam kan chloordioxide de kwaadaardige ziekteverwekkers doden.

Meer dan 75.000 mensen

MMS is al bij meer dan 75.000 mensen succesvol gebruikt in de afgelopen 8 jaar. Malaria ziektes waren binnen 1 dag verdwenen terwijl AIDS patiënten meestal binnen 3 dagen al weer op de been stonden. MMS werkt voor ieder persoon enander levend wezen.

Het eigen lichaam heeft een zeer krachtig immuunsysteem als het maar optimaal z’n werk kan doen zonder ziekteverwekkende stoffen die dit kunnen onderdrukken.

MMS maakt Myeloperoxidase

Er is bewijs dat MMS helpt myeloperoxidase te maken in het lichaam, een stofje dat het lichaam gebruikt om hypochlorouszuur te maken dat het immuunsysteem normaal gebruikt om alle aanwezige ziekteverwekkende stoffen te doden.

MMS is kortom de meest multifunctionele substantie ter bestrijding van ziektes veroorzaakt door virussen, bacteriën, parasieten en schimmels.

MMS is zowel een krachtige remedie als een preventie voor verkoudheden, griep, allerhande infecties en fermentatieprocessen, veroorzaakt door bacteriën, schimmels of virussen.

Tevens bedwingt MMS op een snelle manier ontstekingen en biedt het hulp bij het zelfherstellend vermogen van ons immuunsysteem.