11/01/2013

Piramide in Moskou straalt positieve energie uit

In Moskou staat een piramide van Aleksandr Golod, die heelt, geneest en een bovennatuurlijke invloed heeft op menselijke wezens en levenloze voorwerpen.

De piramide trekt ieder jaar vele duizenden bezoekers. Vandaag de dag staan er tenminste tien van dit soort piramides in Rusland.In andere landen zoals Oekraïne, Georgië en Wit-Rusland zijn er nog eens meer dan 20 gebouwd.

Architect Aleksandr Golod begon in de tachtiger jaren aan het tijdrovende proces om de eerste piramide te ontwikkelen. In zijn geboorteplaats in Oekraïne had hij aardig wat geld verdiend met de verkoop van gitaarsnaren.

Gulden snede

De piramides worden gebouwd zonder spijkers, maar met een soort plastic palen. Ze zijn ontworpen volgens de gulden snede. Voordat één van deze piramides werd neergezet bij het Russische Seligermeer, was het water van het meer bedekt met eendenkroos. Toen de piramide eenmaal was gebouwd, verdween het eendenkroos vanzelf. In nabijgelegen weilanden begonnen zeldzame bloemen te bloeien.Iedere dag komen er mensen op de piramide in Moskou af om ‘op te laden’. Er doen geruchten de ronde dat een kankerpatiënt iedere dag geënergetiseerd water uit de piramide dronk en na tien maanden kankervrij werd verklaard.

Wetenschappers van diverse Russische onderzoeksinstituten willen nog niet toegeven dat in de piramide wonderen gebeuren. Ze geloven in toeval en de psychosomatiek, maar vermijden de uitspraak dat de piramide zijn werk doet. Een Moskouse denktank ziet het werk van Golod als pseudowetenschap.

AuraDe piramide in de buitenwijken van Moskou is meer dan 44 meter hoog. In het centrum van het bouwwerk is een verzameling kleine glazen piramides en grote gekleurde wereldbollen te zien. Het is ook mogelijk om er je aura te laten fotograferen.

Het bouwen van piramides is inmiddels zo populair in Rusland dat zij die het kunnen betalen een heuse gezinspiramide naast hun huis kunnen zetten. Dergelijke gezinnen blijven niet alleen gezond, ook de meren en bossen rond hun woning blijven mooi en schoon. De magische constructie zou zelfs crimineel gedrag uitbannen.Bron: RT.com

via Piramide in Moskou straalt positieve energie uit video.