30/08/2015

Vier eetlepels per dag en kanker zal zich terugtrekken!

Het meest krachtige geneesmiddel voor kanker: Vier eetlepels per dag en kanker zal zich terugtrekken!

Health mix

Russische wetenschapper ontdekt een revolutionair geneesmiddel dat duizenden mensen van kanker heeft genezen. Prof. Hristo Mermersky omschrijft deze kuur als een remedie voor het hele lichaam.

Deze behandeling staat bekend om zijn vermogen om bloedvaten te reinigen, het hart te helen, immuniteit te herstellen en de lever en de nieren te reinigen. Hersenfunctie en het geheugen worden er ook verbeterd. Het wordt tevens beschouwd als een van de beste behandelingen voor alle vormen van kanker.

Om dit mengsel te maken zijn de volgende ingrediënten nodig:

15 verse en gezonde biologische citroenen,
12 bollen van verse knoflook,
1 kg zelfgemaakte honing(Honing direct van de imker),
400 gram jonge maïs,
400 gram verse noten.

Voordat u begint met de voorbereidingen van deze kuur, moet de jonge maïs worden voorbereid op de volgende manier. Zet de voorgestelde hoeveelheid maïs in een glazen container. Laat het ‘s nachts in een container staan gevuld met water.

Het moet worden gelaten voor maximaal 12 uur. Gebruik vervolgens schoon gaas om het water te filteren, was het mais en zeef het nog een keer.

Nadat u dit hebt voltooid, laat het in de container staan voor nog eens 24 uur. Het doel hiervan is om maïs te krijgen met 1-2 mm lange kiemen.

Nu, bent u klaar om het geneesmiddel te maken. Walnoten, maïs en gereinigde bollen knoflook moeten samen worden gerplet. Voeg 5 verpletterde citroenen met schil toe aan de mix. Maak sap van de overige citroenen en voeg het toe aan het mengsel en roer tot er een homogeen mengsel ontstaat.

De honing moet worden toegevoegd met een houten lepel. Hierna wordt het mengsel in een glazen container gegoten.

Het gebruik van dit geneesmiddel wordt voorgesteld 30 minuten voor elke maaltijd en voor het slapengaan. Wanneer het wordt gebruikt voor de behandeling van kanker wordt 1-2 eetlepels geadviseerd elke 2 uur.

Prof. Hristo Mermersky adviseert iedereen om dit medicijn te nemen om een gezonder leven te leiden, te genezen van kanker en de versheid van het lichaam, jeugd en energie te behouden.

Bron

Source: Het meest krachtige geneesmiddel voor kanker: Vier eetlepels per dag en kanker zal zich terugtrekken!