22/01/2019

Vitamine B17 verboden. Het geneest kanker!

Vitamine B17 verboden omdat het kanker geneest!

Vitamine В17 is de geconcentreerde vorm van abrikozenpitten, die veel voordelen voor de gezondheid kan bieden indien u het goed gebruikt.

Slechts enkele van jullie weten dat de American Medical Association, American Cancer Society en de Food and Drug Administration hebben geprobeerd te voorkomen dat mensen er boekenover schrijven, en ook het organiseren van openbare bijeenkomsten, en het produceren van films over het verbazingwekkende antikanker potentieel van vitamine B17 werd geprobeerd te onderdrukken.

Dit was ook het geval met artsen, als hun pogingen deden om miljoenen levens te redden met de hulp van deze vitamine werden vervolgd.

Maar toch, probeerde een vrouw om deze vorm van kanker te verhelpen en om zichzelf te redden begon ze met een vitamine B17 behandeling te gebruiken. Zodra ze begonnen was met het toedienen van deze vitamine, ging haar kanker in remissie. Toch keerde het terug toen ze stopte met het nemen van deze vitamine.

Ze besloot om chemotherapie te verwerpen en te proberen om de ziekte met vitamine B17 te genezen. In slechts 10 weken gebruik, waren de effecten gewoon wonderbaarlijk, tot verbazing van haar artsen!

Ze nam 500mg van deze vitamine twee keer per dag, en wist de vijf kwaadaardige tumoren te vernietigen, en een gezond en kanker-vrij leven te leven.

De volgende video zal alle benodigde informatie verstrekken:

 

Source: www.stayonthehealthypath.com

Leave a Reply