25/02/2014

Vitamine C vernietigt kankercellen | Niburu

Vitamine C vernietigt kankercellen | NiburuDe net bekendgemaakte resultaten van een onderzoek door wetenschappers aan de Universiteit van Kansas heeft uitgewezen dat vitamine C kankercellen vernietigt.

Het moet dan wel intraveneus in de aderen worden toegediend waardoor bepaalde elementen worden gevormd die kankercellen vernietigen en de gezonde intact laten.

Via wetenschappelijk tijdschrift, Science Translational Medicine, heeft een team wetenschappers aan de Universiteit van Kansas de resultaten van een onderzoek bekendgemaakt waarbij hoge doseringen vitamine C werden geïnjecteerd in menselijke cellen.

De verbazingwekkende resultaten van dit onderzoek laten zien dat bij hoge doseringen vitamine C kankercellen worden vernietigd, terwijl de normale cellen niet worden beschadigd.

Ze borduurden voort op eerder onderzoek dat door Linus Pauling in de jaren ’70 werd gedaan. Hij was een chemicus verbonden aan de Staatsuniversiteit van Oregon die tegenwoordig wordt erkend als de grootste voorvechter van therapeutische vitamine C.

De nu uitgevoerde tests hielden ondermeer in dat er hoge doseringen vitamine C in menselijke ovariumcellen eierstokken van vrouwen werden ingespoten. Ze werden zowel in een laboratoriumomstandigheden uitgevoerd als met 22 menselijke proefkonijnen en met muizen.

Bij alledrie de variaties van de test vielen positieve resultaten te melden, waarbij de vitamine C korte metten maakte met de kankercellen en de gezonde met rust liet. De voordelen van deze hoge doseringen vitamine C werden ook vergeleken met de conventionele chemotherapiebehandelingen waarbij alle cellen, zowel de gezonde als de zieke, worden vernietigd en waarbij de patiënt uiteindelijk zal overlijden.

“Patiënten zijn op zoek naar veilige en goedkope keuzes voor de behandeling van kanker”, zei Dr. Jeanne Drisko, één van de onderzoekers. “Het intraveneus toedienen van vitamine C heeft die potentie, gebaseerd op ons wetenschappelijk onderzoek en de klinische gegevens”.

De volgende stap voor dit soort onderzoek is om deze zelfde parameters te gebruiken in een grootschaliger onderzoek om te zien of de resultaten zich ook dan herhalen en bevestigd kunnen worden. Om die op grote schaal geaccepteerd te laten worden dient verder onderzoek uitgevoerd te worden met een veel groter aantal mensen.

Het is nog maar de vraag of dit ooit zal gebeuren, zegt het onderzoeksteam. De reden is zoals zo vaak: geld. Normaal gesproken worden grootschalige onderzoeken gefinancierd door de farmaceutische industrie omdat ze hopen dat er aan het eind van de rit een product uit voortkomt waarop zij patent kunnen aanvragen en waar ze veel geld mee kunnen verdienen. Dat zal niet het geval zijn bij een natuurlijke substantie zoals vitamine C en dus hebben farmaceutische bedrijven geen belangstelling voor financiering van verder onderzoek.

Wel hebben ze er natuurlijk groot belang bij dat deze natuurlijke route niet verder onderzocht wordt, want dat zou betekenen dat ze potentiëel miljarden Euro’s kunnen verliezen omdat mensen niet langer voor een chemokuur kiezen.

De reacties vanuit de gevestigde medische orde en industrie op dit en vergelijkbare onderzoeken zal zoals gebruikelijk er wel één zijn die de resultaten belachelijk maakt of bagatelliseert. Het is voor hen natuurlijk niet te verkopen dat ze decennia lang mensen hebben verminkt met bestraling en operaties met hele slechte eindresultaten, terwijl de oplossingen gewoon in de natuur voorhanden zijn.

Het zal dan ook wel niet al te lang duren voordat de publicatie van dit onderzoek teruggetrokken wordt of iets dergelijks. De belangen van de farmaceutische industrie zijn eenvoudigweg te groot om dit zomaar te kunnen accepteren.

Er is een groot verschil of vitamine C oraal wordt geslikt of intraveneus wordt toegediend. Het lichaam reageert hier verschillend op. Vaak worden mensen in de discussie over vitamine C door de farmaceuten bewust op een dwaalspoor gezet door de effecten van de twee verschillende routes niet te onderscheiden.

Oraal toegediende vitamine C werkt als een antioxidant en beschermt cellen tegen beschadiging die wordt veroorzaakt door reactieve elementen die zuurstof bevatten. Als vitamine C echter intraveneus wordt toegediend kan dit voor een tegenovergesteld effect zorgen door de vorming van één van die elementen, waterstofperoxide, te bevorderen. Kankercellen zijn in het bijzonder vatbaar voor beschadiging vernietiging door zulke reactieve zuurstof bevattende elementen.Bron:Natural News

via Vitamine C vernietigt kankercellen | Niburu.