‘Leukemie patiëntje van 7 verbeterd door cannabis olie’

De 7-jarige Mykayla Comstock uit Oregon lijdt aan leukemie. Haar moeder geeft haar iedere dag een beetje cannabisolie.

Hoewel medicinale cannabis in Oregon legaal is, associëren veel volwassenen de drug nog met het overtreden van de wet.

Mykayla werd in juli 2012 gediagnosticeerd met acute lymfatische leukemie. Tegen de wil van haar arts besloot Erin Purchase haar dochter capsules met cannabisolie te geven, omdat het meisje slecht reageerde op de chemotherapie.

De artsen van Mykayla stelden een beenmergtransplantatie voor, maar sinds augustus is ze in remissie. Ze blijft afhankelijk van cannabis om de pijn en misselijkheid te verzachten. Haar moeder is van plan de drug te blijven geven tijdens de resterende twee tot drie jaar chemotherapie die Mykayla nog voor de boeg heeft.

Purchase stelt dat bepaalde bestanddelen in cannabis verantwoordelijk zijn geweest voor de remissie. Mykayla’s huidige arts weet dat ze de capsules inneemt, maar noemt cannabis niet als onderdeel van haar medische therapie.

De American Academy of Pediatrics is tegen het gebruik van cannabis om jonge kinderen te behandelen, terwijl het Institute of Medicine (IOM), een wetenschappelijke groep experts die advies uitbrengt aan het Congres, vindt dat er meer onderzoek moet komen naar bepaalde medische eigenschappen van cannabis.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Gtrpc_SgtKw&feature=player_embedded

Bron: CNN.com

via 'Leukemiepatiënt (7) in remissie door cannabisolie' (video).

2 Responses to ‘Leukemie patiëntje van 7 verbeterd door cannabis olie’

  1. Danijel Ravic 20/08/2013 at 15:53 #

    On http://www.mediccanna.com/?page_id=53 you can find full research articles about the effect of cannabinoids on cancer cells

  2. sonia 30/12/2014 at 14:21 #

    Warme waardering voor Dr. rick simpson voor het genezen van mijn Borstkanker met cannabis olie. Ik waardeer uw hulp bij het brengen van mijn verloren leven terug met de hulp van zijn hoge kwaliteit Cannabis olie, ik ben zo dankbaar dat je dr voor alle liefde en zorg dat u mij en ik liet op het geven van mijn getuigenis over uw Cannabis olie zou houden en hoe is geneest kanker binnen 90 dagen van de behandeling. het gewoon als een wonder dat er met mij gebeurd met volledig herstel van kanker en ik ben vrij van kanker. Dank aan de Almachtige God voor het verzenden van je mijn manier Dr, ik hoop en weet dat je bij het zetten van een glimlach op grote wereld met deze geweldige medicatie zou houden. U kunt contact met hem opnemen via e-mail: ricksimpsonoil@outlook.com voor alle oplossing voor kanker en andere ziekten. Degenen die met de gezondheid uitdagingen moet gaan voor cannabis olie naar de absolute genezing van allerlei vormen van kanker te garanderen. Voor hoop en hulp, vriendelijk contact met Dr. Rick Simpson voor de volledige kennis over de medicatie en diensten aan u. Dr. email: ricksimpsonoil@outlook.com voor oplossing voor kanker en andere ziekten.
    sonia gregory.

Leave a Reply

site by greengreen3design

rfwbs-slide