04/02/2013

Abrikozenpitten

Vitamine B17 was zo’n 20 jaar geleden het onderwerp van heftige meningsverschillen toen enkele van de grootste wetenschappers ter wereld beweerden dat, wanneer juist gebruikt, de componenten van de bittere abrikozenpit het 100% onmogelijk maken om kanker te ontwikkelen en de bestaande kanker in de meeste gevallen zouden kunnen doden.

De farmaceutische bedrijven sprongen hier onmiddellijk op in en eisten dat hier studies naar uit zouden worden gevoerd. De resultaten van deze studies kunt u vinden in het boek “World without Cancer”, door G. Edward Griffin. Vitamine B17, ook bekend als Laetrile en Amygdalin komt voor in de meeste fruitzaden en in het bijzonder in bittere abrikozenpitten. Dat abrikozenpitten kankerbestrijdend zijn is al meer dan 35 jaar bekend.

Vitamine B17 is de officiële naam voor de gezuiverde vorm van Amygdalin. Deze gezuiverde vorm wordt ook Lavo-Mandelonitrile, kortweg Laetrile genoemd. Laetrile kreeg haar officiële vitaminestatus in 1952, op voordracht van Dr. Dean Burke, medeoprichter van het Nationale Instituut tegen Kanker.

Het gebruik van Amygdalin (Laetrile/Vitamine B17) in de behandeling tegen menselijke kanker dateert al op zijn minst uit 1843, hoewel de oude Chinezen al ongeveer 3000 jaar geleden melding maakten van het gebruik van grote hoeveelheden bittere amandelen in de behandeling van tumoren.

Lees hier meer over de manier waarop abrikozenpitten kanker voorkomen en bestrijden.

Bron: Abrikozenpitten.nl. Wegens slechte ervaringen niet op de .nl site bestellen maar hier; http://www.abrikozenpitten.eu/ Lees de reacties hieronder!