04/02/2013

Geheim Braziliaans Aloë Vera-recept geneest kanker..

Het onderstaande artikel toont wederom aan dat niets van ‘buiten’ons, ons kan genezen.. Hoe vreemd deze zin ook mogen klinken, sta er bij stil wat een medicijn doet, wat een dokter doet.. Het enige wat een genezingsproces betekent, is het (weer) op gang brengen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Kanker is in dit perspectief een heftig voorbeeld van enerzijds het ‘falen’van ons zelfgenezend vermogen. Maar aan de andere kant is het ook onvoorstelbaar voor velen, dat het lichaam in staat zou zijn zichzelf van kanker te genezen.

Overgenomen van Wanttoknow.nl

Eerder plaatsten we een artikel over Aloë Vera en haar stimulerende werking om ons lichaam aan te zetten om kanker te verwijderen uit datzelfde lichaam.
Het bleek uit dat artikel dat de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit een uiterst effectieve kliniek gesloten had, die kankerpatienten behandelde met Aloë-preparaten. Kijk HIER voor het hele artikel.

Het onderstaande artikel bewijst indirect dat de arts van de genoemde kliniek, Dr. Ivan Danhof, het wel degelijk bij het goede end heeft, met zijn onderzoeken op het gebied van kankerbestrijding middels de Aloë-plant. Hier het hele verhaal:

* * *

X

Geheim Braziliaans Aloë-recept geneest kanker
met slechts drie ingrediënten

‘Dit boek onthult een van de belangrijkste ontdekkingen
op gezondheidsgebied afkomstig uit Zuid-Amerika.’ the Health Ranger

vertaling voor WantToKnow © Jan Smith oktober 2010

x

Gelukkkig zijn er journalisten als Mike Adams ‘The Health Ranger’, die met open vizier in de slag zijn om waarheidsvinding.

Omdat ik in Zuid-Amerika woon, loop ik regelmatig tegen een overvloed van natuurlijke remedies aan, waaronder die voor kanker. Je kunt nauwelijks een stap buiten de deur doen, zonder te worden omringd door natuurlijke geneesmiddelen gemaakt door Moeder Natuur en dat geldt voor het hele continent ‚Äì van Equador (waar ik zelf woon), via Peru en Bolivia tot in het diepe zuiden van Brazilië.

In Brazilië heeft een nederige monnik genaamd Pater Romano Zago een krachtig, maar eenvoudig geneesmiddel ontdekt voor kanker, dat gebaseerd is op slechts drie ingrediënten‚ en ervan betreft de gehele Aloe Arborescens (niet alleen de gelei, maar het hele blad met inbegrip van de huid en het sap). Hieronder staat zijn uitleg over de manier waarop deze Braziliaanse Aloë werkt om niet alleen kanker te laten verdwijnen, maar ook enkele andere ziekten zoals obesitas en depressiviteit. Hij heeft deze zeldzame kennis samengebracht in een boek getiteld Aloë is geen medicijn, en toch geneest het!

Jarenlang was het bijzonder moeilijk dit weinig bekende boek te vinden. Een aantal verzamelaars van zeldzame boeken verkopen gebruikte kopieën voor soms meer dan het dubbele van de oorspronkelijk verkoopprijs. En dus zocht Truth Publishing contact met de auteur en kwam overeen het boek wereldwijd opnieuw uit te geven. Wij zijn blij te kunnen melden dat de nieuwe uitgave een feit is en vanaf nu weer verkrijgbaar is!

Naast een gedetailleerde omschrijving over het hoe en waarom van dit Aloë-recept, worden in dit boek ook twee manieren uit de doeken gedaan waarop je het zelf op eenvoudige wijze kunt bemachtigen: Je kunt het zelf maken (voor een paar euro per dosering) door Aloë Arborescens te gebruiken (hoewel ik persoonlijk Aloë Vera gebruik) en twee andere gewoon verkrijgbare ingrediënten, of je kunt dezelfde formule kant en klaar verkrijgen via een Amerikaans bedrijf.

Hier volgt een beschrijving van het boek van Pater Romano Zago:

Aloë is geen medicijn en toch geneest het..!

x

‘Aloë is geen medicijn en toch ‘geneest het’ is het nieuwste boek van Pater Romano Zago, auteur van onder meer ‘The Scientific Monographic History of Aloe Vera and Aloe Arborescens’. In de laatste paar jaar heeft zijn boek veel bijval gekregen uit de wereld van de alternatieve geneeskunde in Europa. In zijn nieuwste boek presenteert Pater Romano Zago de geneeskrachtige eigenschappen van Aloë Arborescens en beschrijft in eenvoudige bewoordingen hoe deze plant kan worden gebruikt bij de genezing van meer dan 100 verschillende soorten ziekten waaronder obesitas en depressiviteit.

Pater Romano Zago, de schrijver van het boek over de geneeskrachtige werking van de Aloë

De recept met de Aloë Arborescens, dat door de Braziliaanse inheemse bevolking wordt gebruikt en in dit boek wordt beschreven, is onovertroffen en biedt het menselijk lichaam een uitgebreid spectrum van plantaardige voedingsbestanddelen die nodig zijn voor een gezonde ondersteuning van het immuunsysteem en tevens zorgt voor de afbraak van afvalstoffen. Hierdoor keert het lichaam terug naar zijn normale structuur en functioneren.

In de literatuurlijst van het boek wordt verwezen naar een groot aantal wereldwijd uitgevoerde studies die wetenschappelijke bewijzen bevatten voor het feit dat Aloë Arborescens een hoge concentratie bevat van complexe suikers genaamd glucomannan polysaccharides en meer dan 200 biologisch actieve plantaardige stoffen die gezamenlijk zorgen voor de regeling van de aangeboren immuniteit en macro-bacteriële functies.

Uitvoerig testen met dit middel, heeft aangetoond dat het tevens een breed scala aan virussen, zwammen en schimmels (met name die welke de slijmvliezen aantasten) doodt. Bijgevolg biedt het middel actieve bescherming voor het darmstelsel en de slijmvliezen.

‘Aloë is geen medicijn en toch‚ geneest het!‚’ biedt een wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig en prijsvriendelijk alternatief voor farmaceutische geneesmiddelen. Het (Engelstalige) boek is ook in Nederland te koop, bijvoorbeeld bij BOL.com, HIER

Hoe het werkt
Het menselijk lichaam geneest zichzelf van binnenuit en de meer dan 200 plantaardige stoffen die het sap van het hele blad van de Aloë Arborescens bevat bieden een volledige aanvulling op de biologische behoeften van het lichaam. In Aloë wordt een waar arsenaal aan bruikbare stoffen aangetroffen die in essentie goed zijn voor de gezondheid, zoals enzymen, vitaminen, proteïnen, aminozuren, mineralen, monosaccharide-oliën, polysacchariden, polysaccharides, anthraquinone bestanddelen en dergelijke. De schoonmaak die door dit Aloë-recept op gang wordt gebracht, zorgt voor een ontgifting van het lichaam, vernieuwt het bloed en versterkt het immuunsysteem zodat het lichaam de gezonde staat van zijn kan herstellen.

De cover van het opzienbarende boek van pater Zago.

Onderzoek naar plantaardige saccharide heeft aangetoond dat de eigenschappen van de Aloë Arborescens plant het immuunsysteem ondersteunen en het helpen bij het bestrijden van allerlei kwalen waaronder algemeen voorkomende infecties , kanker en HIV.

Om meer te weten te komen over de vele voordelen van dit Braziliaanse recept en de klinische onderzoeken aan en de eigenschappen van deze Aloë-soort, kijk op deze website.

Pater Romano Zago’s boek beschrijft hoe een gezond immuunsysteem de ‘vinger aan de pols houdt’ van chronische ziekten. Wanneer iemand een chronisch ziekte ontwikkelt, is er kennelijk iets niet in orde met het ontgiftingsproces en het immuunsysteem. En als die persoon een behandeling ondergaat voor een of andere chronische ziekte, is het erg belangrijk het lichaam te ontgiften en het immuunsysteem te ondersteunen.

Bij veel conventionele kankerbehandelingen takelt het immuunsysteem af. Dit Aloë-recept voedt het lichaam, vult aan wat verloren is gegaan en wast opgehoopte gifstoffen weg. Het veroorzaakt een verjonging van het lichaam met een sterker gemaakt immuunsysteem dat beter in staat zal zijn de gezondheid te bestendigen en te beschermen.

Een sterk immuunsysteem is ons krachtigste wapen tegen ziekte en dit recept van Aloë Arborescens vormt de sleutel tot een oppermachtige immuniteit.

Een geneeswijze voor kanker dat de hele wereld moet horen.

Wanneer wij de juiste voedingsmiddelen tot ons nemen, geven we ons lichaam het gereedschap waarmee het zichzelf kan genezen. Pater Zago maakt de lezer in zijn boek over de voordelen van de Aloë Arborescens deelgenoot van alle resultaten van zijn onderzoek naar deze verbazingwekkende plant.
Zich baserend op het observeren van talloze mensen met chronische aandoeningen die het middel gebruikten, houdt hij staande dat dit Braziliaanse geneesmiddel van het sap van het gehele, onbehandelde blad van de plant, vermengd met pure bijenhoning en 1% destillaat na inname de gezondheid kan herstellen.

Het is eigenlijk de ontdekking van de eeuw ‚’een miraculeuze ontdekking op gezondheidsgebied dat ten goed komt aan de hele mensheid.

In 1757 voerde de Britse marine-arts, Dr. James Lind klinische proeven uit waardoor de eindeloze rij van meer dan twee miljoen slachtoffers als gevolg van scheurbuik, werd doorbroken. Dat deed hij door het toevoegen van citroensap, of het sap van limoenen dan wel andere voorhanden zijnde vruchten aan het dagelijkse eten van Engelse zeelui.
Deze oplossing voor het elimineren van scheurbuik vormde een andere aanpak dan die van de toenmalige medische praktijken, maar het leidde tot een belangrijke kostenbesparing binnen de marine en redde het leven van talloze zeevarenden. Nu, meer dan 200 jaar later, wil de medische gemeenschap nog steeds niets weten van de voordelen van juiste voeding bij de bestrijding van ziekten.

Pater Zago is van mening dat de leden van de medische wetenschap het pad van de orthodoxe geneeskunde zouden moeten verlaten en zich meer zouden moeten bezighouden met geneeswijzen op basis van homeopathische bestanddelen, plantentherapie en andere  methoden die al tijden lang bekend zijn en die weliswaar veel minder lucratief zijn voor de farmaceutische industrie, maar veel effectiever zijn voor het bevorderen van de menselijke gezondheid. Het uiteindelijke doel is het redden van mensenlevens. En dus zouden artsen deze alternatieve methoden moeten integreren, in plaats van ze per definitie af te wijzen.

De Engelstalige uitgave van ‘Aloë is geen medicijn, en toch geneest het!‚’ is ook verkrijgbaar bij Truth Publishing, zie deze LINK.

Over de auteur
Pater Romano Zago, van de Orde van de Minnebroeders, werd op 11 augustus 1932 geboren in het Braziliaanse Lajeado. Het werd in 1958, na een studie filosofie en theologie, tot Franciscaner broeder gewijd. In 1971 behaalde hij een graad in literatuur en vreemde talen (Latijn, Portugees, Frans en Spaans) aan de faculteit voor literatuur van de Universita Pontifica Cattolica.

Het Aloë-Arborescens aftreksel dat Romano Zago ontdekte.

Toen hij in 1988 werkzaam was in de San Antonioparochie in Pouso Novo (RS) Brazilië, hoorde hij van de lokale bevolking over een krachtig, volledig natuurlijk recept van Aloë Arborescens dat zij gebruikten voor de genezing van kanker en begon het uit te proberen op chronisch zieke mensen. Toen ook ontdekte hij de positieve resultaten die in gevallen van vergevorderde ziektestadia werden behaald met bepaalde voeding.

Later werd hij naar Jeruzalem en Italië gezonden, alwaar hij opnieuw getuige was van het grote succes van dit speciale recept op basis van het blad van de inlandse Aloë Arborescens. Dit gegeven inspireerde hem zijn leven volledig in dienst te stellen van het onderzoek naar de geneeskrachtige eigenschappen ervan.

Op verzoek van vele mensen en organisaties gaf Pater Zago lezingen en leidde hij conferenties in Portugal, Spanje, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Brazilië over het vermogen van het menselijk lichaam zichzelf te genezen wanneer het de voor cellen noodzakelijke micro-voedingsbestanddelen die in de polysacchariden (complexe suikermoleculen) van deze Aloëplantensoort voorkomen, kreeg toegediend.

Ook de informatie over hoe je in contact kunt komen met Pater Zago staat in het boek.

Op jullie gezondheid en welbevinden!

Mike Adams, de Health Ranger

https://shop.planet-tachyon.com/tachyonized-tach-o-vera-aloe-gel-30ml/

 

* * *

Wat zeggen experts over aloë vera en kanker:

Sommige klinieken hebben aloë vera toegepast voor het optimaliseren van de effectiviteit van behandelingen tegen kanker met de chemotherapeutische middelen cyclofosfamide (Cytoxan, Neosar) en 5-fluorouracil (5-FU). Verschillende onderzoeken wijzen uit dat het mengsel van aloë vera zowel bescherming biedt aan de huid als het immuunsysteem tegen de gevolgen van bestralingsbehandelingen. Bovendien wordt in tenminste een onderzoek gesuggereerd dat inname van aloë de kans op longkanker bij rokers kan verkleinen.

– ‘Prescription for Herbal Healing: An Easy-to-Use A-Z Reference to Hundreds of Common Disorders and Their Herbal Remedies’ door Phyllis A. Balch, CNC

Brandwonden als gevolg van bestraling veroorzaken huidzweren die nagenoeg onbehandelbaar waren, totdat een arts het aloude middel van aloë vera begon te gebruiken. Tegenwoordig is de populariteit van aloë vera zodanig toegenomen dat het wordt toegepast in vele cosmetische en gezondheidsproducten. Het sap van Aloë Vera dat wordt ingenomen blijkt aantoonbaar effectief in bijna alle kwalen, waaronder kanker, hartstoornissen en AIDS. In feite is er nagenoeg geen enkele ziekte of gezondheidsprobleem waarbij Aloë vera niet succesvol is gebleken.

– ‘Timeless Secrets of Health & Rejuvenation: Unleash The Natural Healing Power That Lies Dormant Within You‚
door Andreas Moritz

We zouden eigenlijk altijd Aloë vera moeten toevoegen aan ons vruchtensap. Aloë vera is het meest geneeskrachtige middel van alle kruiden. Het werkt tegen kanker, tegen parasitaire aandoeningen en herstelt het DNA. Het beschermt ons tegen virussen en bacterieën. Telkens wanneer ik een glas vruchtensap neem, doe ik er Aloë vera bij en dat maakt een groot verschil.

– ‘Gary Nulls Ultimate Anti Aging Program’ door Gary Null, Ph.D.

Hyland verklaarde dat, toen Aloë vera deel uitmaakte van een ge√Øntegreerde benadering, normale cellen beschermd bleken te worden en abnormale cellen gevoeliger bleken te zijn voor behandeling. Verschillende kankerpatiënten vertoonden opmerkelijke verandering van de gezondheidstoestand nadat zij Aloë vera kregen toegediend. Feitelijk was het te danken aan de Aloë vera, dat de werkzaamheid bevorderde van voorheen falende behandelingen, waardoor de¬† productie van glycoside bouwstoffen weer op gang kwam.

– ‘Disease Prevention and Treatment’ door The Life Extension Editorial Staff

Ivan Danhoff van het North Texas researchlaboratorium in Grand Prairie ontdekte grote 9.000-moleculaire Aloe Vera polysaccharides,  die hij vriesdroogde tot inactieve enzymen, genaamd “Albarin” die gebruikt worden in I.V.-behandelingen bij terminale kankergevallen.

– ‘Anti-Aging Manual: The Encyclopedia of Natural Health’ door Joseph E. Mario

Acemannan, dat werd geëxtraheerd uit de Aloë vera plant, blijkt een van de actiefste ingrediënten te zijn. Het wordt zowel oraal als intraveneus gebruikt en vindt toepassing als antiviraal, antischimmel en antibacterieel middel bij symptomen van kanker en AIDS.

– ‘Smart Medicine for Healthier Living : Practical A-Z Reference to Natural and Conventional Treatments for Adults’ door Janet Zand, LAc, OMD, Allan N. Spreed, MD, CNC, James B. LaValle, RPh, ND

Rapportages over of Aloë vera als zijnde levensreddend voor kankerpatiënten zijn niet zeldzaam. Dr. Julian Whitaker rapporteerde dat een 10 jaar oude jongen, waarbij een zeldzame hersentumor (een meningioma) was vastgesteld, na het gedurende 3 maanden drinken van kwart liter per dag, volledig herstelde. Omdat de artsen niet in staat waren de volledige tumor te verwijderen, was de blijvende groei ervan reden voor een onzekere prognose. Ten tijde van het rapoort van Whitaker leidde het knulletje een normaal leven en was actief op sportgebied, terwijl hij elke dag sap van Aloë vera bleef drinken. (Whitaker 1995a).

– ‘Disease Prevention and Treatment’ door The Life Extension Editorial Staff

Orale inname van 98 0f 99 % puur Aloë vera-sap is erom bekend te helpen bij de genezing van maagstoornissen, maagzweren, constipatie, aambeien, rectale jeuk, colitis en alle darmproblemen. Aloë vera kan ook werkzaam zijn tegen infecties, spataderen, huidkanker en artritis en wordt tevens toegepast bij de behandeling van AIDS. We hebben uitstekende resultaten behaald door bepaalde darmreinigers te gebruiken in combinatie met Aloë vera-sap. We stelden vast dat deze combinatie goede diensten bewijst bij voedselallergieën en darmknaalstoornissen.

– ‘Prescription for Nutritional Healing, 4th Edition: A Practical A-to-Z Reference to Drug-Free Remedies Using Vitamins, Minerals, Herbs & Food Supplements’ door Phyllis A. Balch, CNC

Een eetlepel sap van de Aloë vera, opgelost in een beetje water, ingenomen voor de maaltijd of tenminste voor elk ontbijt, helpt bij het afbreken van oude afvalresten en zorgen voor een goede voeding voor cellen en weefsel. Mensen die dagen nadat zij een leverspoeling hebben gehad, merken dat de lever nog steeds veel afvalstoffen produceert, kunnen veel baat hebben bij het drinken van Aloë vera-sap. Aloe vera blijkt effectief te werken in nagenoeg alle ziektegevallen, waaronder kanker, hartstoornissen en AIDS.

– ‘The Amazing Liver & Gallbladder Flush: A Powerful Do-It-Yourself Tool To Optimize your Health and Wellbeing’ door Andreas Moritz

 

https://shop.planet-tachyon.com/tachyonized-tach-o-vera-aloe-gel-30ml/