04/12/2012

Kanker genezende arts wint van invloedrijke gezondheidscommissie

Na 30 jaar strijd heeft de Texas Medical Board TMB besloten om Dr. Stanislaw Burzynski met rust te laten. De rechter heeft onlangs geoordeeld dat de beschuldigingen tegen hem onterecht zijn.Volgens de invloedrijke Amerikaanse gezondheidscommissie zou Burzynski de wet overtreden door kankerpatiënten met antineoplastonen te behandelen.

Lange tijd leek het erop dat het medisch establishment in Texas, gesteund en gefinancierd door de Amerikaanse Food and Drugs Administration FDA, zou gaan winnen. Burzynski zou dan waarschijnlijk zijn dokterslicentie ingeleverd moeten hebben.GentherapieHet tij lijkt nu gekeerd. Voor nu laat de gezondheidscommissie de arts met rust. Op 19 november jongstleden oordeelde de rechter dat er geen redenen zijn om de rechtszaak tegen Dr. Burzynski voort te zetten, aldus diens advocaat Rick Jaffe.

De revolutionaire gentherapie die wordt gegeven in de kliniek van Burzynski geneest nog iedere dag patiënten. “Ik ben blij dat we nu niet drie weken lang iedere dag naar de rechtbank hoeven,” voegde Jaffe toe. “Dat zou een verspilling van tijd en geld zijn geweest.

”PeptidenAntineoplastonen zijn peptiden en aminozuurderivaten die in het bloed worden gevonden. Dr. Burzynski ontdekte hoe ze kunnen worden gebruikt in de strijd tegen kanker.

Vorig jaar meldde Niburu dat antineoplastonen zelfs de meest ongeneeslijke vormen van terminale kanker kunnen genezen. In onderstaande video komen overlevenden van kanker aan het woord die voor antineoplastonen kozen in plaats van chemotherapie. Komend jaar komt er een vervolg op de documentaire.

httpv://youtu.be/rBUGVkmmwbk

Bron: Bolenreport.com

via Arts die kanker geneest wint van invloedrijke gezondheidscommissie.