30/09/2013

Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten

Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten

Na het lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met miljarden omzet er niets van wil weten.Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie.

In duidelijke, soms choquerende bewoordingen gaat er een nieuwe wereld voor je open. Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze.Botte bijlDit boek laat in duidelijke taal zien wat kanker nu eigenlijk is, wat de hoofdoorzaak is en hoe je jezelf maximaal kunt beschermen tegen de ontwikkeling van kanker. Er zijn 10 belangrijke wetenswaardigheden over kanker die iedereen zou moeten weten.

Op 13 april 2013 verscheen in de Telegraaf het artikel/interview Kanker de Baas. Een top-kankeronderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam doet de volgende zeer schokkende en onthutsende uitspraken: “75 procent van alle kankermedicijnen werkt niet, drie van de vier patiënten hebben geen baat bij de medicijnen die hen gegeven worden. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt.”

Al in december 2003 zei GlaxoSmithKline-directeur dr. Allen Roses in The Independent, een grote Engelse krant, dat 75 procent van de kankermedicijnen niet werkt, maar wel winst oplevert. Lees hier het gehele verhaal.

“Dit boek van Ard Pisa draagt een belangrijke steen bij om de onwetendheid bij mensen weg te nemen en noodzakelijke verandering van onder af aan in gang te zetten”. – Wim Huppes, internist

“Het wordt de hoogste tijd dat het reguliere kankeronderzoek ruiterlijk toegeeft dat ze op het punt van faillissement is aangekomen. Gelukkig is er een alternatief. Dit boek van Ard Pisa is van onschatbare waarde”. – Dr. Piet de Veer

“Ik heb Ard Pisa leren kennen als een bevlogen man. Een man die vanuit eigen ervaring een passie heeft voor een gezonde levensstijl. Ard wil mensen niet alleen bewust maken van gezondheidsfactoren en dat ze hun kans op welvaartsziekten kunnen verkleinen, ik heb de indruk dat zijn werkelijke passie ligt in het mensen willen helpen hun oorspronkelijke vitaliteit en levenszin terug te claimen”.

– Een arts, gespecialiseerd in kanker, die graag anoniem wil blijven

Het boek Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten is hier verkrijgbaar.Noot redactie:

Met behulp van de Schumann-resonantie kan de wortelchakra worden geopend waardoor alle fysieke problemen in dat gebied worden opgelost.

 

 

via Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten.