04/12/2012

Zwarte zalf: scalpel uit de natuur onder vuur

Zwarte zalf: scalpel uit de natuur onder vuurDe kranten staan er vol mee. Het aantal huidkankergevallen stijgt schrikbarend. Naar verwachting zullen er in 2020 jaarlijks meer dan 70.000 bijkomen.

De afdelingen dermatologie van ziekenhuizen zijn al overbelast door de vele huidkankerpatiënten. Echt iets van deze tijd? Gaten in de ozon?

Is de zon zo slecht voor je dat je er bang van wordt? Hoe was dat vroeger eigenlijk, hadden de mensen ook huidkanker? Maar waarom hoorde je daar dan niets over? Hadden ze überhaupt wel zonnecrèmes om zich te beschermen? Velen lopen de gehele zomer rond met angst en dikke lagen zonnefilter.

Bang voor huidkanker.

Maar was de zon niet de grootste leverancier van vitamine D3, de antikanker-vitamine bij uitstek? Angst is een zeer slechte raadgever. Voor sommigen is het zelfs bijzonder beangstigend om naar een dokter te gaan en een diagnose te krijgen.

Huidkanker is echt iets van deze tijd.

In sommige kringen heerst er een soort van epidemie, als ik dat zo mag zeggen. Iedereen speurt bij elkaar of er vreemde plekjes zitten. Want ja, je zou het maar hebben. Vervolgens wordt de arts geraadpleegd die er kundig naar kijkt en diagnosticeert. De verwijzing naar de dermatoloog is snel uitgeschreven. Maar ook dán blijft het koffiedik kijken. Pas na onderzoek in het lab kan gezien worden of er werkelijk sprake is van huidkanker. Maar eerst moet ‘het’ eruit. Daarna naar huis en wachten op de uitslag; heb ik huidkanker of niet. Op het woord alleen al rust een taboe.

Wordt huidkanker wel veroorzaakt door de zon?

Is dat niet het verhaal dat wij steeds als waarheid hebben aangenomen. Onderzoek en vind zelf uit wat de zon voor moois voor jou doet. Google maar eens op zonnestaren of sungazing. Geniet van de zonnestralen op een verstandige wijze en ontspan. De zon is een prachtig en waardevol cadeau voor al het leven hier op aarde.

Indianenverhaal

We gaan een paar honderd jaar terug in de tijd. Noord-Amerika wel te verstaan. We schuiven aan bij een Indianenstam. Aardse mensen met een diep zeker weten, geholpen door hun voorouders, luisterend wat de natuur hen te vertellen heeft. We zitten in een kring met voornamelijk vrouwen, de kinderen spelen om hen heen. De vrouwen spannen huiden van de juist buitgemaakte en gevilde dieren.

Vol aandacht bewerken zij deze huiden. Met hun handen wrijven ze met een kruidenbrij over het leder. Het leer wordt soepel en zienderogen krijgt het een mooiere uitstraling, zo kan het beter verwerkt worden. Deze indianen weten al eeuwen dat deze kruiden werken tegen vreemde plekjes op je huid die niet vanzelf verdwijnen. Van de naam huidkanker zullen ze vast nog nooit gehoord hebben. Dat hun zwarte zalf ooit zo’n geweldig middel tegen huidkanker zou worden, wisten ze waarschijnlijk niet.

Maar wij zijn hen dankbaar en maken graag gebruik van deze bijzonder genezende zalf. Ode aan de oude, krachtige kruidengeneeskunst die hier in Europa wel heel erg op de tocht staat door alle regelgeving en wetten. In de 20e eeuw was korstvormende zwarte zalf in iedere apotheek vrij te verkrijgen en tot aan het begin van 1990 de laatste alternatieve kankerkliniek in Amerika door de FDA gesloten werd, werd de zalf met veel succes toegepast. Het argument waarmee de FDA de kankerklinieken in Amerika verbood om verder kankerpatiënten te behandelen was; de therapie was succesvol, maar de methoden verouderd. Hierna vertrokken de klinieken naar Mexico.

Wat is de zwarte zalf?

In de Amerikaanse geschiedenis van de kruidengeneeskunde zijn plantaardige zalven al meer dan 300 jaar bekend. De basis van de recepturen van de zwarte zalven zijn vrijwel gelijk aan de originele Indiaanse, maar kan hier en daar afwijken van regio tot regio en van stam tot stam. De huidige zwarte zalven die bij de behandeling van huid- en borstkanker worden ingezet, zijn nog steeds een combinatie van de oorspronkelijke Indiaanse kruiden van o.a. Sanguinaira Canadesis, Galanga en Graviola. Sanguinaria canadensis; (Canadees Bloedkruid) groeit oorspronkelijk in Noord-Amerika.

Antikanker-kruid bij uitstek.

De indianen gebruikten Sanguinaria canadensis niet alleen als geneeskruid, maar ook als rode kleurstof (bloedkruid) voor hun dromenvangers. Galanga; Dit kruid werkt heel specifiek op het immuunsysteem. Zelfs in de Egyptische oudheid werd een variant gebruikt tegen maagzweren en leverontsteking.

Ook in de Bijbel staat er een vermelding; de Heere gaf Mozes een recept voor een helende zalf waar dit heilige kruid in zat. Daarbij heft Galanga geestelijke boosheid en negativiteit op. Graviola; een wel heel bijzonder kruid dat als een soort plantaardige chemo (sorry voor het woord) werkt. Speurt foute, abnormale cellen op en voert deze af. Heeft zijn sporen al verdiend bij de genezing van borstkanker en andere kankersoorten.

Samen met nog een paar versterkende ingrediënten is de zwarte zalf een krachtig middel dat een geweldige strijd aangaat met kanker. Op simpele, maar zeer doelgerichte wijze diagnosticeert, verwijdert en geneest de zwarte zalf huidkanker. Het gehele artikel van Rineke van den Berg over zwarte zalf is gratis te downloaden op Spiegelbeeld.nl

Mede naar aanleiding van het artikel in Spiegelbeeld is TROS Radar een lastercampagne begonnen tegen de auteur. Na de opnames deed de politie een inval bij Van den Berg. Haar bezittingen zijn in beslag genomen en ze werd in verzekerde bewaring gesteld. De aflevering van TROS Radar over wonderzalf wordt op 3 September 2012 om 20.30 uur uitgezonden op Nederland 1.

http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/03-09-2012/wonderzalf/?p=1

http://www.mms4u.nl

http://schwarzesalbe.com/nl/

http://www.desireerover.nl/wp-content/uploads/Black-Salve-Recipe.pdf

One of the many, many Successtories of Black salve

Video of successful healing